• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Geçmişe dönmek veayni hatalara düşmemek isterdim. Özellikle evlendigim insani ve arkadaşlarımı hayatima almamak isterdim :(

Allah'ım yarın yardım et, olmaması hayırlısıysa da öyle olmasın, olumlu olmaya zorluyorum kendimi yardım et Allah'ım.

Ağrılarım geçsin, düzeleyim.
Para aksın bana. Çok para gelsin... =)

"O şehre" bir seyahat edeyim güzelce.
Çok güzel anılarla tekrar evime döneyim sonra. =))

Hayırlı değilse olmasın Rabbim, hayırlıysa içimdeki sıkıntı geçsin.

Öncelikle tüm hastalara sonra benim kızıma acil şifalar diliyorum 8 yıldır çok zor yorucu bir süreçten geçiyoruz.

Aklımdaki başıma gelmesin Allah'ım, hayırlısı buysa da güç ver bana.

O yağşuklu beni sevsin:KK8::KK8:
çok çılgın bir hayat yaşatırım ben ona:KK70:
hiç pişman olmaz benle evlendiğine:cool:

Allah'ım Sana sonsuz hamdu senalar olsun, Efendimiz Hz. Muhammed'e de s.a.v salatu salam olsun.
Hayırlısıyla ve kolaylıkla Senden Senin sevgini, Seni sevenlerin sevgisini, Seni sevenlerin beni de sevmesini talep ediyorum.
Ya Rabbi şu kalbimdeki yanlış, kof sevgileri hayırlısıyla, kolaylıkla gider. Sevdiğin hayırlı birini hayatıma hayırlısıyla, kolaylıkla tez zamanda dahil et. Amiiin Amiiin Amiiiin.

Ocak'ta oraya gidebileyim.
Allah'ım hayırlısıyla nasip et yalvarırım.
Şu biletimi bir alayım da içim rahat etsin.
İnşallah olur. Çok da rahat ve güzel bir biçimde olur inşallahhhh!

mutluluk nehrının aktığı o sihirli yere gitmek istiyorum.Böyle yalnızlığa dayanacak gücüm tahammülüm kalmadı.

Allah'ım, gönlümden geçenleri düşününce gülümseten şeyleri hayırlısıyla nasip eyle.

Back
X