• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

O gün çok güzel geçsin, oradan dönüşte de çok güzel olsun her şey ve kpss'de yüksek başarı elde edeyim inşallah.

ayrıca bu topic cok farklı ve değişık olmus ellerıne saglık

HAMİŞ OLMAK
EŞİMİN İDDADAN VAZGEÇMESİ

Pisman olmamak istiyorum..iyikilerle dolu bi hayatim olsun istiyorum bundan boyle..'keske'limitlerimi doldurdum.artik dilimde 'iyiki' olsun bep.....

Maalesef korkuyorum, bu durumun ilerlemesinden korkuyorum.. Kalbime ferahlık ver Rabbim, takmayım düşünmeyim sakinleşeyim...

Her şeyin yoluna girmesini istiyorum, maddi değil manevi. parayla saadet olmuyor biliyorum. tek ihtiyacım olan şey sakin bir hayat...

Nereden çıktığını bilmediğim ağrıların geçmesini diliyorum.

Tüm bilgilerin aklıma kazınmasını ve hepsini aktif olarak kullanabilmeyi ve çok güzel rüyalar görmeyi diliyorum. ^.^

Rabbim;
Sen büyüksün!
"Kellere SAÇ, Hastaya İLAÇ, Züğürte PARA, Sıvacıya MALA, İşsize İŞ, Dişsize DİŞ, Olmayana ÇOCUK, Üşüyene GOCUK, Kızana BUZ, Yemeğe TUZ, Nazar değmişe HOCA, Evde kalmışa KOCA, Dırdırcıya AKIL, Onu çekene SABIR" ver.

Benim, sevenlerim ve sevdiklerim için sağlık..
Ders çalışma isteği, azmi, sınavlarımı geçip mezun olmayı.
Hayırlı bir iş ve iş ortamı..
Gerçek samimi güvenilir hep yanımda olacak bir dost ile karşılıklı olarak "işte O" diyebileceğimiz, gerçek güvenilir sağlam ömür boyu benimle olacak özel bir aşk, doğru insan...

Back
X