Dilek Kutusu.....:))

önce saglık,sonraaaa mutlulukk...insan mutlu olmayınca hiç bşy güzel gelmio..

[Annem babam benim için üzülmesin istiyorum... Ben mutlu ve huzurlu bir gelin olacağım... Gözleri arkada kalsın istemiyorum... ışlerimiz sorunsuz ilerlesin istiyorum.. Alnımızın akıyla çıkalım şu işin içinden istiyorum.. Çok mu şey istiyorum acaba... Allahım evlilik yolunda ilerleyen herkese yardım et.. Dualarımı duy istiyorummm mafoldumben

belki buluşuruz ha?
belki seçimini ikinci yoldan yana yaparsın.
sana tapan kızı seçersin?

Allah'ım hayırlısıyla 2010 kpssden 90 üstü puan alırım ve inş kadrolu memurluğa atanırım...
Allah'ım hayırlısıyla bana beni ben olduğum için herşeyimle seven, sayan, anlayışlı bir eşim olur...
En önemlisi Allah'ım ailemle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu yaşamı nasip eyleee, sağlığımızı elimizden alma Yarabbim....

nişanlımın sağsalim dönmesini, annesininde artık elini üzerimizden çekmesini istiyorum.
evlenip yuvamı kurmak, mutlu huzurlu olmak istiyorum. çokmu şey istiyorum ya? neden ters gider herşey?

azla yetinebilmek, huzurlu olmak istiyorum.

babam bir restorant işletmeye başladı, bu işten alnımızın akıyla çıkalım inşallah.

iyi bir sevgilim olsun..

arkadaşlarımla aram bozulmasın inşallah..

şu okulu hemencecik bitirip iş hayatına atılayım..

ay bide şeftali tonlarında güzel bi allık istiyorum ama piyasadakiler hoşuma gitmedi. hala araştırıyorum :)))

:Saruboceq:Allah ım sen herkesin gönlüne göre ver yarabbim......:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Benımde en büyük hayalim bu evimden taşınıp bir an önce başka bir eve geçmek :) İkincisi ise allahın bana ve eşime birlikte ömür boyu huzur ve sağlık nasıp etmesi.Üçüncüsü ise ileride bize sağlıklı bir bebek vermesi :)

esımle bırlıkte bır ömur boyu mutlu bır sekılde yasamayı.bırde aglayarak bekledıgım bebegımın gelmesını dılıyorum.

iş için başvurduğum kurumdan en yakın zamanda olumlu bir yanıt almayı ve daha sonra ailelerinde gönül rızasıyla aşkımla artık sözlenmek istiyorum :kedi: heopimizin dilekleri kabul olur inş. canlarım mucuk

Back
X