• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

bu gece cok fırtına lodos vardı sonrada sıddetlı yagıs vardı camdan bakıp agladım...
sokakdakı cocukları koru allahım yavrularımı sen koru yuva olana kadar ..
ne olur onları kanatlarnıın altnıda tut s:Saruboceq:ıkıca kımsenın ellerı uzanmasın

içimdeki bütün sıkıntılardan kurtulmayı diliorumve yarın gideceğim iş görüşmesinin iyi geçip işe girmeyi ve çok başarılı ve mutlu olmayı istiorum

ALLAH'ım çok aradık ama sonunda bulduk:emir_bebek: yavrumuzu meleğimizi sağ salim kucağımıza almayı nasib et olmayanlarda bu duyguyu yaşasınlar herşey senin izninle ol demenle olur.:Saruboceq:

hayırlı bır evlat yetstırmeyı nasıp et allahım.
evımızden sağlığı huzuru mutluluğu eksık etme:Saruboceq:
maddi ve manevi bizi kımselere muhtac etme rabbım..
merhametını üzerimizden eksık etme..
bizi senın ımanından ayırma..hersey için sana şükürler olsun rabbımm:Saruboceq:

enim Annem Dünyanın en merhametli annesi olacak inşallah...Ne olur Allahım ona ve tüm aileme, doğacak bebişimize de sağlık sıhhat ver...Mutlu mesut büyütelim onu inşallah...Elimizdeki imkanları almadan sana şükür etme imkanı ver...Banada herkesede bereketli,helal gelirler nasip et..para kazanma hırsıyla sosyal hayattan vazgeçmeyeceğimiz işler nasip et....
Ve annecim Seni çok seviyorum ....:asigim:. Annem iyi olsun,mutlu olsun,huzurlu olsun, hiç kötü gün görmesin inşallah... ( tabi tümm anneler )

Allah'ım eksiklerimi, ihtiyaçlarımı,niyetlerimi biliyorsun Sen'den istiyorum bunları...Bir de ablam ve kuzucuğuna sağlıkla kavuşmayı nasip et...Kuzucuğumuzun çok çok sağlıklı olmasını nasip et...( tüm hamile ve bebeklerine de nasip et):Saruboceq:

Allahtan tek dileğim bir bebeğim olsun.sağlıklı sıhatli hayırlı bir evlat olsun

aşkım polislik okuluna yerleşsinn.bende bu seneki sınavları kazanayımm allahımm.emremle beraber hayırlı ,sağlıklı,mutlu ,uzun ömürler nasip et .

amin amin aminn :Saruboceq::Saruboceq:

:asigim:inci tanem biricik kizim yarin 4yasina basiyo allahin izniyle
dilegim saglik hayirli bir evlat olmasi
insallah gelecegi aydinlik ve parlak olur
o gülen yüzü hic solmaz
tuttugunu koparir ve ne istedigini bilir insallah
basarili bir ögrenci olur umarim
ve rabbim daima gönlüne göre verir insallah
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saglikli,huzurlu,neseli ve mutlu yillar diliyorum kizima
ŞenizŞenizŞeniz

Allah'ım hayırlı sağlıklı sıhhatli bebek nasip eyle yarabbim tüm isteyenlere annelik duygusunu nasip eyle Allah'ım.
birde en kısa zamanda iş yerimde terfi edeyim yarabbim.

Allahım yarın aşkımın sınavı iyi geçsin artık bir iş sahibi olsun ne olurr :Saruboceq: Kendini kötü hissediyor inşallah bu banka bir kelek yapmaz. Hep torpilliler alınıyor. Tanıdığı olmayanın şansı yok gibi. Ama sen yardımcı ol ne olur Allahım:gitme:

Allah'ım ülkeme yapılan kötülüklere fırsat verme.....
Bütünlüğümüzü kimsenin vicdanına bırakma...
Bu yurtta yaşayan gerçek vatanseverelere güç ,kuvvet, akıl,erdem ver....
Gerçekten bu ülkeyi sevenlere çok başarılı,hayırlı, erdemli çoluk çocuklar ver....
ınsanlıktan çıkmışların kötülüklerinin onları vurmasını nasip et
Bu ülkeyi sevemyenlere nasip etme burda yaşamayı,bu ülkenin nimetlerinden faydalanmayı.....turkbayragi.....

Evini geçindirmekte zorlanan gerçekten çalışkan,erdemli insanlara hayırlı rızıklar nasip et....
Herkesin yuvasında onlara huzur ver.....
Hastanelerde çaresiz olanlara yardım et......

Sağlıklı sevgilimle bir ömür boyu mutlu huzurlu (evlenmiş olarak :)) yıllar istiyorum Allah'tan.
Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin kızlar.

Back
X