(: DileK KutusU :)

eltim ve kaynımın kendi dertlerine düşüp benimle uğraşmamalarını istiyorum her zaman beni eeşime geçmekten zevk alıyorlar sanki suçum varmış gibi Allah'ım sen çok büyüksün kimseyi sıkıntıda koyma

Evlenmek anne olmak. Mutlu etmek ve mutlu olmak. Onu diliyorum evlenmek için maaleseff

Evlenmek anne olmak. Mutlu etmek ve mutlu olmak. Onu diliyorum evlenmek için maaleseff
Hayırlısıyla inşaallah olur evlilik mutlu da olursun mutlu da edersin hayırlısı olsun ve akrabaları da iyi olsun

eşim şuan Meryem Suresini okuyor bizim için hayırlı sağlıklı bir evladımız olsun diye dileğim hayırlısıyla kısa zamanda hamile kalmak ALLAH'ım sen her şeye Kadirsin...Sana bıraktım Yarabbim tüm isteyenlerin yanında bizi de hayırlısıyla sevindir amin

22 mayısta gireceğim kpss den 85 üzerinde puan almak inş ALLAH'IN izniyle hayırlarla inş dua edin lütfen

ALLAH'IM bu ay yaptığım şeylerin bebeğimin tutunmasını sağlamasını umut ediyorum ve aşılamaya gerek kalmadan doğum günümde bebeğimin müjdesini hayırlarla almak istiyorum muradımı yazıya döktüm TÜM DİLLER SENİNDİR YA RABBİM HER ŞEYİN EN İYİSİNİ BİLEN SENSİN biz beklemedeyiz sabrediyoruz..

Bir köpeğim olsun,bahçemde ona bakayım istiyorum..

Back
X