Allah a hamd olsun iyi .. ben de çok şükür iyiyim .. duaları ve sizleri özledim canımcım :)Aleykum selam cnm cim iyiyim sukur sen nasilsin annen nasil oldu
Cok sevindim opuyorum ellerinden Tevhid bitince kisi okumalarimiza baslayacagiz cnm istiyorsan ekleyeyim yarin saat 15 : 00 gibi bitiririz dedik ama dua secmen lazim son 5 sayfaya bak coZersin zaten simdilik iki duamiz var bas basaAllah a hamd olsun iyi .. ben de çok şükür iyiyim .. duaları ve sizleri özledim canımcım :)
Basiniz sagolsun yardim gerekliyse yaz cnm birde adini yaz bagislama duasinda isminide gecirelim ben az bir miktar bekletiyorum hepiniz okuduktan sonra tamamlayip bagislama duasini yapicamYardim edebilirim istersen basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin
Aksam 6 gibi olsun cnm daha donmeyen ark var
Canim benim icin sayi önemli değil elimden geleni okumaya calisirim . Ama herkese esit sayi okunmasından yanayim örnek veriyorum bana okunduğunu varsayiyorum 2 kisi mazeretli olsa diger arkadaslar 70 tane okusa , esracim sana okunurken 5 kisi mazeretli olsa digerleri 70 tane okusa sana okunan dua daha az olur. Bu sebepten ötürü sabit bi sayinin bölünmesinden yanayim genelde 70 yazıyorsa 70in katlari olan bi sayi olabilir.Hanimlar eger insirah okursak kac okuyacagiz bir kac yerde kisi basi 70 deniyor eger oyle olursa muaflar bagimsiz yine salavat okur kim muaf degilse 70 insirah okur diye dusundum yada kendimiz bir sayi belirleyecegiz misal 1000 insirah gibi onu bolup okuyacagiz bilemedim fikir verin sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?