O kisim nasip oluyor aslinda ama haklisin bende esit olmasindan yanayim aklima anca su geliyor kisi sayimiz 21 kisi basi 70 adet desek toplam 1470 oluyor bolecegimiz sayi o olur ki max muafimizda okuyabilen 15 kisi oluyor 98 adet duser okuyamam diyen olurmu yada standar 1000 diyecegizCanim benim icin sayi önemli değil elimden geleni okumaya calisirim . Ama herkese esit sayi okunmasından yanayim örnek veriyorum bana okunduğunu varsayiyorum 2 kisi mazeretli olsa diger arkadaslar 70 tane okusa , esracim sana okunurken 5 kisi mazeretli olsa digerleri 70 tane okusa sana okunan dua daha az olur. Bu sebepten ötürü sabit bi sayinin bölünmesinden yanayim genelde 70 yazıyorsa 70in katlari olan bi sayi olabilir.
Arkadaslar cok derse düz 1000 de olabilir benim icin farketmez canim fazla fazla okurum hepimiz icin seve seve vaktim de oluyor cok şükür okumayaO kisim nasip oluyor aslinda ama haklisin bende esit olmasindan yanayim aklima anca su geliyor kisi sayimiz 21 kisi basi 70 adet desek toplam 1470 oluyor bolecegimiz sayi o olur ki max muafimizda okuyabilen 15 kisi oluyor 98 adet duser okuyamam diyen olurmu yada standar 1000 diyecegiz
Okuyup haber verecegim canimAllah razı olsun kızlar 1000 tane okudum isterim yardım adım Zeliha
Simdilik 500 aldimAllah razı olsun kızlar 1000 tane okudum isterim yardım adım Zeliha
500 adet okudum bende canimSimdilik 500 aldim
Kalan sayin 681 adet (cansu ben selin toplam 1500 okuduk 1000 de onceden kendin okunustunCanım 500 adet az mı okuycam ben cansu okudu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?