Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kızlar ben haftasonları foruma giremiyorum, eğer fırsat bulup girersem okumalara katılırım yoksada pazartesi görüşürüz inşallah, Allah a emanet olun

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama şuan regliyim bitince gelmek istiyorum. Nasıl okuyorsunuz zahmet olmazsa banada anlatabilir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba. Bende aranıza katılmak isterim ama şuan regliyim bitince gelmek istiyorum. Nasıl okuyorsunuz zahmet olmazsa banada anlatabilir misiniz ?

İyi geceler, ben de katılmak istiyorum
Hoşgeldiniz arkadaşlar her arkadaşımıza 313 adet okuyoruz.Okuyabildiğimiz kadar alıp sayıdan düşüyoruz belirli bir sınırımız yok günde 1 kişi bazen 2-3 kişi bitiyor duruma göre yarın ben sizi de listeye eklerim dileklerinizi yazın

Çok teşekkür ederim . Yalnız dediğim gibi ben regliyim isterseniz temizlenince katılayım hak geçmesin. Pazartesi abdest alacağım inşallah. Ben çocuk sahibi olmak için niyet ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…