Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Yaaaa ne guzelll cnmmm hayrlii olsunnn hadi inss sirayla hepimizden guzel haberlerr

Canım tebrik ederim gözün aydın. Sende ne sıkıntı vardı? Bize de umut olsun inşallah

Yaaaa çok sevindim canım benim darısı bizlere olur inşallah sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim

Yaaaa çok sevindim canım benim darısı bizlere olur inşallah sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Amin amin darısı size olsun inşallah hatim başlıcam allah nasip ederse bitirince hepinize isim isim dua edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bende katılmak istiyorum

tugce0640 ==> hayırli saglıklı evlatlar

@blondgunes ==> hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@Mirac46 ==>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlatlar

@denizkaplan ==>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@HemDeliHemAsik ==> HATICE KIZI HANIFE-hayırlı saģlıklı evlat sahibi oolmak

yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Mutlu1anne ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa ==> Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakTE[/QUOTE][/QUOTE]

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@EyyyYar ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@AVON52 -----> Evladının hayırlı olması,eşinin hidayeti ve hastalığının şifa bulması[/QUOTE]

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
I ilginchakkatenn ------>

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…