- 3 Şubat 2018
- 2.642
- 5.265
- 88
- 35
@blondgunes ==> hayırlı sağlıklı evlatlar arkadasimiz icin aldin cnm ona niyetle okursun..Peki o zaman kalanı da ben aldim
Yaaaa ne guzelll cnmmm hayrlii olsunnn hadi inss sirayla hepimizden guzel haberlerrKızlar adetim geçmişti bugun kan verdim 384 çıktı çok şükür hamileyim.Darısı başınıza olsun inşallah rabbim şu mübarek günde hepinizin gönlündeki duanızı kabul etsin.Bana da bu sefer evladımı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
İnşallah cnm hepinizin güzel haberlerini alalımYaaaa ne guzelll cnmmm hayrlii olsunnn hadi inss sirayla hepimizden guzel haberlerr
Canım tebrik ederim gözün aydın. Sende ne sıkıntı vardı? Bize de umut olsun inşallahKızlar adetim geçmişti bugun kan verdim 384 çıktı çok şükür hamileyim.Darısı başınıza olsun inşallah rabbim şu mübarek günde hepinizin gönlündeki duanızı kabul etsin.Bana da bu sefer evladımı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Bi sıkıntı yoktu cnm çok şükür ilk bebeğimi kalp atısı olmadıgı için kaybetmiştim çok şükür nasip oldu tekrarCanım tebrik ederim gözün aydın. Sende ne sıkıntı vardı? Bize de umut olsun inşallah
Yaaaa çok sevindim canım benim darısı bizlere olur inşallah sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimKızlar adetim geçmişti bugun kan verdim 384 çıktı çok şükür hamileyim.Darısı başınıza olsun inşallah rabbim şu mübarek günde hepinizin gönlündeki duanızı kabul etsin.Bana da bu sefer evladımı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Amin amin darısı size olsun inşallah hatim başlıcam allah nasip ederse bitirince hepinize isim isim dua edicem rabbim isteyen herkese nasip etsinYaaaa çok sevindim canım benim darısı bizlere olur inşallah sende sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Allah senden razı olsun canımAmin amin darısı size olsun inşallah hatim başlıcam allah nasip ederse bitirince hepinize isim isim dua edicem rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım gözün aydın allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinEsseteacher için 10 aldım kalan 290
Bende katılmak istiyorumEvet kızlar hem okuması kolay hem de çabuk sıra gelir isteyen varsa liste yapayım sırayla okuyalım herkesin niyetini yazarım isminin yanına regl iken de mazaretli diye bildiririm kısa sürede çok kişiye okumuş oluruz 1 ya da 2 günde tamamlarız bir arkadaşı isteyen varsa buyrun bayanlar. Listemiz bu şeklilde : LİSTE ALIMLARA AÇIKTIR
@glmserser(isim Seçil isteği hayırlı sağlıklı evlat)
@compeng(mazaretli)( isim Gökçe istek hayırlı sağlıklı evlat)
@tugce0640(isim Tuğçe isteği hayırlı sağlıklı evlat) Mazeretli
@Mirac46(mazeretli Isım Ayşe kızı Duygu istek hayırlı sağlıklı evlat)
@GlySn (Mazaretli) (işim Gülay istek hayırlı sağlıklı evlat)
@blondgunes
@yelsem( işim Elif istek hayırlı sağlıklı evlat)
@Esseteacher(İsim Esra isteği hayırlı sağlıklı evlat)
@sSultans (isim Sultan isteği hayırlı sağlıklı evlat )
@tuce_tuce (mazaretli)
@Tazegelin33( Ali kızı Kübra)
@Masalyuzlusevdam
4 41EEEEE41 ( evladını sağlıcakla kucağına almak isteği)
@ ftmclk( isim Fatma istek hayırlı sağlıklı evlat)
@Zehra_gns
@Hanimkoylununhanimi(hayırlı doğumla sağlıklı evlada sahip olmak)
KURAL: MAZERETSIZ IKI GUN BILDIRIM YAPMAYAN LISTEDEN CIKARILACAKTIR
Tamam cnm eklerim listeyeBende katılmak istiyorum
Hayirli olsun canim Rabbim saglikla tamamına erdirsinİnşallah cnm hepinizin güzel haberlerini alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?