Cnm o zaman suanda çıkartıyorum ramazan dönüşü katılmak istersen yazarsın tekrarArkadaşlar dilerseniz beni çıkartabilirsiniz, Ramazan yoğun geçiyor
50 aldım kalan:50
Kızlar adetim geçmişti bugun kan verdim 384 çıktı çok şükür hamileyim.Darısı başınıza olsun inşallah rabbim şu mübarek günde hepinizin gönlündeki duanızı kabul etsin.Bana da bu sefer evladımı sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Cnm benim allah razı olsun Rabbim sizede en kısa sürede sağlıkla nasip etsin bebeğim için hatim başladım kısmet olurda bitirebilirsem hepinize isim isim dua edicem inşallah rabbim sizin yüzünüzede gülecek inanıyorum18 tane okudum bebegın sağlıkla dogsun inşallahhh cnm
kalan 295
15 aldım kalan 18018 tane okudum bebegın sağlıkla dogsun inşallahhh cnm
kalan 295
Cnm benim allah razı olsun Rabbim sizede en kısa sürede sağlıkla nasip etsin bebeğim için hatim başladım kısmet olurda bitirebilirsem hepinize isim isim dua edicem inşallah rabbim sizin yüzünüzede gülecek inanıyorum
Amin amin inşallahben dün zem zem suyu içtim bütün kalbimle dua ettiğim bütün arkadaşlarıma ,
ve sabah burada senın hamıle oldugunu okudum çok sevindim çok mutlu oldum rabbimm hepimizi sevindirsin inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?