Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Cnm benim etmezmiyim transfer günü söylersin sana sıra gelmemişse olmadı sana okuruz o gün

[/QUOTE]

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@AVON52 -----> Evladının hayırlı olması,eşinin hidayeti ve hastalığının şifa bulması[/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
I ilginchakkatenn ------>[/QUOTE][/QUOTE]
Canım bu aralar biraz yoğunum katilim yapamiyorum beni cikartirmisin islerimi bitirnce başlarım tekrar insalah

Canım ağladım resmen yazını okuyunca ne mutlu Rabbim nasip etmiş sana inşallah bizlerede tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bende listeye dahil olabilir miyim.(Hayırlı sağlıklı bir evlat için)

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@AVON52 -----> Evladının hayırlı olması,eşinin hidayeti ve hastalığının şifa bulması[/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]
I ilginchakkatenn ------>[/QUOTE][/QUOTE]
Canım bu aralar biraz yoğunum katilim yapamiyorum beni cikartirmisin islerimi bitirnce başlarım tekrar insalah[/QUOTE]
Tamam cnn m

@blondgunes ==> hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@Mirac46 ==>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlatlar

@denizkaplan ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

@CigdemAsya ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Minnoskafa ==> Gamze Tedavilerinin hayırlısı ile sonuçlanıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmakTE[/QUOTE][/QUOTE]

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak I ilginchakkatenn [/USER] ------>[/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…