Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Benimde var ayrıyeten başka dua gruplarım yetiştirmem gerekn ve ben çalısıyorum aynı zamanda ama bi gruba dahil oluyorsam hakkını vermek zorundayım yanlış mı düşünüyorum
Ben de aynı durumdayım. Hem çalışıyorum hem diğer dua gruplarına da katılıyorum. Elimden geldiğince de okumaya çalışıyorum

Maşallah düşüncelerin güzel canım bende Rabbimin bana burayı vesile etmesinde bir hikmet vardır illa diyorum. yeni aranıza katıldım ve beni de kabul ettiniz hatta duam bile oldu Allah razı olsun tekrardan hepinizden Bende en baştan en sona hepiniz için hergün dua etmek istiyorum. inşallah şuan kaçırmadan hergün aldım ve mazeretim olmadıkça Allahın izniyle almaya devam edeceğim.

@blondgunes ---->hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

iki prensesin annesi ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>"mazeretli"Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ---> "mazeretli"Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

@zeynoc17 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Ronron77 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem ---->"Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/USER]
[/QUOTE][/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…