Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

F flower world ---->hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>"mazeretli"ESRA hayırlı saģlıklı evlat

4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

iki prensesin annesi ==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ---> "mazeretli"Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Ronron77 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/USER]
[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE

E elfff06 ---->hayırlısı ile atanabilmek için

Arkadaşlar Salatı tefriciye okuyrm ama yetişmekte zorlanıyorum bana yardım edebilecek arkadaşs var mı dua az cok demeyın 10 tane bile olsa kabulumdur

@41EEE41 gecmis mesajlara simdi baktim biraz sitem etmissin sanirim katilamadim yoğun geçirdim bildirim de gelmediği icin girmedim gruba hak gectigini düşünüyorsan listeden cikarabilirsin çünkü hak gecsin istemem kimseye. Cikarmazsan da yarin sira kimdeyse onun icin 70 alıyorum yarin siteye giremicem cunku doktora gideceğim

Kmseye sitem etmedim cnm sadece fikrimi söyledim ayrıca kişi bazında da hiç birşey söylemedim katılımı arttırmak adına konustum ama yanlış anlaşıldım zaten artk takip etmiyorum herkes istediği kadar okuyabilir problem yok Allah kabul etsin inşallah

Ben yanlis anlamadim baktim okuyamadigim kisiler olmus hak geçmesinden cok korkarım o yuzden hak gectiyse beni cikarabilirsin dedim

gunaydın arkadaşlar ben geldim çok şükür ,

hergun aklımdaydınız ne yaptınız diye , katılımlar konusunda 4 41EEEEE41 sana katılıyorum ,
canım siteye giriş yapıp 10 tane dua okumadan giden arkadaşları takip ediyorum çünkü , 10 saat bilgisayar başındayım ,
en fazla 20 tane okuyorum diye bile kendimi suçlu hissediyorum ,

Mutlu1anne için son kalan 20 okudum , allah kabul eylesin

kalan 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…