Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Gunaydn canlar esimin babanesi vefat etti. Koye gidiyorz. Artik bayramdan sonra donucez.internet orda cekmiyo donunce devam edicem. Arada giribildikce bakarim burayada. Adette olmadjm daha hepsi karisti. Opuyorm hepinjzj duamdasiniz

Başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin.

F flower world ---->hayırlı sağlıklı evlatlar

Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

@denizkaplan==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah

@CigdemAsya ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@EyyyYar ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti,hastalığının Allahın izniyle şifa bulması

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Ronron77 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak

@Mavinin Sonsuz Tonu ----> erkek arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlısı ile evliliğe gitmesi

Arkadaşlar kalan 30 aldm kalan 0 sıra bana geldi ama ben sizden salatı tefriciye okumanızı istesem olur mu bilyrsnz 4444 okumam gerekıyr ama sayı fazla olunca ben bi türlü bitiremedm

Okuyan kardeşlerim sayıyı yazsın 300 e yaklaşınca benden sonrakı arkadsıma geceriz şimdiden Allah razı olsun

Bu dua bitince gruptaki butun arkadaşlarıma ismiyle duasunı yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…