Aynen canım uzun oldugu için ben de bitiremedm o yuzden yardm istedm Allah razı olsun canımCnm benim diğer dua grubum da okuyoruz tefriciye onu bitirmeye çalısıyorum o yuzden yetiştirebilirsem okurum uzun oldugu için okuması da uzun sürüyor biraz yarın akşam bitirirsem sana da okurm inş
Allah razı olsn canımRonron77 20 tane okurum salatı tefriciye.Allah kabul etsin
20 de ben okudum canimAllah razı olsn canım
Allah razı olsun kardeşmRonron77 canım 100 tanede ben aldım
Yok canıö sayı ayetel kursı gibi 300 e yaklaşınca dıger arkadasa gecelm hak gecmesin bana bu kafar yardm bile cokkkkkkkkk iıy geldi hrpinizden Allah razı olsunRonron77 için 50 daha aldım 200 oldu okunan.Sayıya artık siz karar verin arkadaşlar
10 tane de ben aldım canım. Allah kabul etsin inşallahYok canıö sayı ayetel kursı gibi 300 e yaklaşınca dıger arkadasa gecelm hak gecmesin bana bu kafar yardm bile cokkkkkkkkk iıy geldi hrpinizden Allah razı olsun
Tabii ki devam ediyoruz Ayet-el Kürsi' ye. SadeceBiz Ayet-el Kürsi'den devam ediyoruz değil mi?
Yok canımfatımameryem e geçtikmi kzılar
Allah razı olsun canım diğrr arkadasa geceblrz bana bu kadar da yeterBu aradaRonron77 için 20 salatı tefriciye daha aldım kalan 180
Saol canım Allah razı olsn 230 oldu galıba 300 e yakşştı ustunü ben tammmlrm diğer kardesime gecelm bu mubarak aylarda Rabbım ellerimizi boş çevrmesnnBen hak geçmesin derim. Herkese 313 ayetel kürsi okuyoruz çünkü.Ronron77 için de 313 e tamamlayalım derim ben. Ne dersiniz kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?