Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Cnm benim diğer dua grubum da okuyoruz tefriciye onu bitirmeye çalısıyorum o yuzden yetiştirebilirsem okurum uzun oldugu için okuması da uzun sürüyor biraz yarın akşam bitirirsem sana da okurm inş

Cnm benim diğer dua grubum da okuyoruz tefriciye onu bitirmeye çalısıyorum o yuzden yetiştirebilirsem okurum uzun oldugu için okuması da uzun sürüyor biraz yarın akşam bitirirsem sana da okurm inş
Aynen canım uzun oldugu için ben de bitiremedm o yuzden yardm istedm Allah razı olsun canım

Ronron77 için 50 daha aldım 200 oldu okunan.Sayıya artık siz karar verin arkadaşlar
Yok canıö sayı ayetel kursı gibi 300 e yaklaşınca dıger arkadasa gecelm hak gecmesin bana bu kafar yardm bile cokkkkkkkkk iıy geldi hrpinizden Allah razı olsun

Ben hak geçmesin derim. Herkese 313 ayetel kürsi okuyoruz çünkü. Ronron77 için de 313 e tamamlayalım derim ben. Ne dersiniz kızlar ?
Saol canım Allah razı olsn 230 oldu galıba 300 e yakşştı ustunü ben tammmlrm diğer kardesime gecelm bu mubarak aylarda Rabbım ellerimizi boş çevrmesnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…