Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

[/QUOTE][/QUOTE

@Mavinin Sonsuz Tonu ----> erkek arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlısı ile evliliğe gitmesi[/QUOTE]

Merhaba kızlar inşallah yarın yada yarından sonra temizlenip aranıza katılacağımm :) haftasonu mazeretimi bildirdim yoğunluğum sebebiylede giremedim iki gündür siteye. Rabbim tüm dua'larınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Esseteacher Canım senin yazılarını da okudum inşallah yerleşme kanaması olmuştur ve hayırla sağlıkla bebiş haberini alırsın benim umutlar diğer aya kalsa da senin yazını okuyunca içim yeniden bir kıpır kıpır oluverdi. inşallah mutlu haberini bekliyoruzz

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş çok güzel Maşallah :)

Sglll cnm.benmmm bakalim adet gunum.bugun daha gelen giden yok geliyoms gibi hissediyuem giido bakouorm.yok. oyun oynuyo benimle beynim inss hepimizin guzel haberlerini alicaz burda

Cnm evlat sahibi olmak isteyenler bol bol okumalı aslında her cuma 1000 tane 4 cuma üst üste okunması daha makbul ben 3 cuma okumustum 4. Cuma unutmusum o ay hamile kaldım sizde deneyebilirsiniz int arastırın faziletleri çok büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…