- 24 Aralık 2017
- 358
- 397
- 23
- 43
[/QUOTE][/QUOTEF flower world ---->hayırlı sağlıklı evlatlar
Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat
4 41EEEEE41 ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
@denizkaplan ==>>"mazeretli"hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah
Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@EyyyYar ---->Eşimin pişman olmasi,yuvamin selameti ve hastaligima Allahın izniyle şifa..
K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Ronron77 ---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak[/USER]
Sglll cnm.benmmm bakalim adet gunum.bugun daha gelen giden yok geliyoms gibi hissediyuem giido bakouorm.yok. oyun oynuyo benimle beynimMerhaba kızlar inşallah yarın yada yarından sonra temizlenip aranıza katılacağımm :) haftasonu mazeretimi bildirdim yoğunluğum sebebiylede giremedim iki gündür siteye. Rabbim tüm dua'larınızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah
Esseteacher Canım senin yazılarını da okudum inşallah yerleşme kanaması olmuştur ve hayırla sağlıkla bebiş haberini alırsın benim umutlar diğer aya kalsa da senin yazını okuyunca içim yeniden bir kıpır kıpır oluverdi. inşallah mutlu haberini bekliyoruzz
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş çok güzel Maşallah :)
Esracım bol bol ya evvel oku rabbim mucizeni göndermiştir inşallahSglll cnm.benmmm bakalim adet gunum.bugun daha gelen giden yok geliyoms gibi hissediyuem giido bakouorm.yok. oyun oynuyo benimle beyniminss hepimizin guzel haberlerini alicaz burda
Evet cnm her 100 de bir ya evvel celle celaluhu de diyebilirsin ben öyle yapıyordumSadece ya evvel mi dicem canm
Esracım bol bol ya evvel oku rabbim mucizeni göndermiştir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?