Ay cnm ya nasıl sevindim.Hadi gözün aydın Rabbim şu mübarek ayda gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etti çok şükür. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallahAllh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyimalllahim herkeese versinn inssssss
Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti,hastalığının Allahın izniyle şifa bulmasıF flower world ---->hayırlı sağlıklı evlatlar
Esseteacher ==>ESRA hayırlı saģlıklı evlat
@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
@denizkaplan==>hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@yumiti ==>Allah oğluma şafi ismiyle şifa versin bizi oğlumun derdine derman olacak kişilerle karşılaştırsin insallah
Mutlu1anne ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
Psikolojik Deliii ---->
Rabbim tamamına erdirsin inşaallah...Allh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyimalllahim herkeese versinn inssssss
Sağlıkla kucakla canim cok sevindim bizlerede dua etAllh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyimalllahim herkeese versinn inssssss
Allh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyimalllahim herkeese versinn inssssss
Ayyy çok sevindim canım benim Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah darısı bizlere olsunAllh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyimalllahim herkeese versinn inssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?