Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Allh hepinjzden razi olsun canlar simdi test yaptm hamileyim alllahim herkeese versinn inssssss
Ay cnm ya nasıl sevindim.Hadi gözün aydın Rabbim şu mübarek ayda gönlümüzden geçen dualarımızı kabul etti çok şükür. Darısı diğer arkadaşlarımın başına inşallah

] Mutlu1anne [/USER] ==> hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

ftmclk ---> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

Psikolojik Deliii ---->[/QUOTE] Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti,hastalığının Allahın izniyle şifa bulması

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@Queen21---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak

@Mavinin Sonsuz Tonu ----> erkek arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlısı ile evliliğe gitmesi[/QUOTE]

Eşinin pişman olması ve yuvasının selameti,hastalığının Allahın izniyle şifa bulması

K Khvekokusu20 -----> Büşra Hayırlı sağlıklı Salih erkek evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@Queen21---->" Amine" Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

FatimaMeryem ---->"mazeretli""Esma"Hayırlı sağlıklı Saliha kız evlat sahibi olmak

@Mavinin Sonsuz Tonu ----> erkek arkadaşıyla olan ilişkisinin hayırlısı ile evliliğe gitmesi[/QUOTE]

arkadaslar merhaba
sıra bana geldi öok şükür ,

sizden bende birşey rica etsem benım içinde MERYEM SURESİ okurmusunuz ,

geçen sene buradan bir arkadasım bana okumuştu o ay hamıle kalmıştım , boş gebelık olmuştu kısmet değil miş ,

rabbim sizin dualarınızla bir kez daha bana nasip eder inşallahhh 4 41EEEEE41

Kuzum ben okuyamam yüksek ihtimalle çünkü çalısıyorm 7 de evdeym zaten iftar falan vakit kalmıyor ama hafta sonu boşluk bulursam okumaya çalısırm kızlarda yorum yaparsa ona göre kar ar verelim ben senin için aldıgım 13 ü okumuyorum şuanda netleşsin ondan sonra okuyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…