Tamam cnmCanım beni listeden çıkarırmısın bayramdan sonra katılırım inşallah
Canım beni listeden çıkarırmısın bayramdan sonra katılırım inşallah
Ben de okuyamam canım. Zaten mazeretliyim. Ama çalışan insan için zor bencearkadaslar merhaba
sıra bana geldi öok şükür ,
sizden bende birşey rica etsem benım içinde MERYEM SURESİ okurmusunuz ,
geçen sene buradan bir arkadasım bana okumuştu o ay hamıle kalmıştım , boş gebelık olmuştu kısmet değil miş ,
rabbim sizin dualarınızla bir kez daha bana nasip eder inşallahhh 4 41EEEEE41
Canım senin için 50 alayım Kalan 250sana çok güvenıyordum fatmacık okur dıyordum çıkıyormusun
Bende okuyamam malesef bayram yaklaşıyorsana çok güvenıyordum fatmacık okur dıyordum çıkıyormusun
Canım malesef teyzem vefat etti şimdi ben okuyamıcam hakkınızı helal edin313 tane meryem suresi dememiştim ben
41 tane okusanız benım için yeterliydi
ftmclk için 50 tane okumuş zaten allah binkere razı olsun senden canım
Helal olsun.Allah rahmet eylesin basiniz saolsun mekani cennet olsun canimCanım malesef teyzem vefat etti şimdi ben okuyamıcam hakkınızı helal edin
Allah rahmet eylesin canım.. sabrlar diliyorum..Canım malesef teyzem vefat etti şimdi ben okuyamıcam hakkınızı helal edin
Fatmacım başın sağolsun canım Allah sabırlar versin Mekanı cennet olsun inşallahCanım malesef teyzem vefat etti şimdi ben okuyamıcam hakkınızı helal edin
Kime okuyoruz kaç kaldı anlamadım canim benFatmacım başın sağolsun canım Allah sabırlar versin Mekanı cennet olsun inşallah
F flower world için 313 olarak başlayalım arkadaşların dediği gibi başka okumalar olmasın karışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?