- 24 Aralık 2017
- 358
- 397
- 23
- 43
Akşam evde meryem süresini okurum sana canım.Kendim için okuyacaktım bir fazla okuyayım F flower world
Inss iyi olucak cnm dualarimiz seninleKızlar bugün benim transfer günüm hepinizden dua bekliyorum. Akşam yapılacak transferim heyecanlıyım birazda korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaşlah.
Allah yardımcın olsun canımm. Mübarek günler hürmetine rabbim bu ilk transferinde bebişini nasip etsin inşallahKızlar bugün benim transfer günüm hepinizden dua bekliyorum. Akşam yapılacak transferim heyecanlıyım birazda korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaşlah.
Cnm dualarımız seninle hamişlerimiz artıyor inş sende eklenirsin.transfer sonrası 70.000 lem yelid oku sana tavsiyem.Rabbim inşallah aratmadan nasip etsin hayırlı ve sağlıklaKızlar bugün benim transfer günüm hepinizden dua bekliyorum. Akşam yapılacak transferim heyecanlıyım birazda korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaşlah.
Hayırlısıyla tutsun inşallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin rabbimKızlar bugün benim transfer günüm hepinizden dua bekliyorum. Akşam yapılacak transferim heyecanlıyım birazda korkuyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşaşlah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?