Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Evet cnm liste yaptım artk:) takip etmekte zorlanıyorum zaten böyle giderse eski sisteme geri dönücem 2 gün okumayanı çıkarıcam

Evet cnm liste yaptım artk:) takip etmekte zorlanıyorum zaten böyle giderse eski sisteme geri dönücem 2 gün okumayanı çıkarıcam
Aynen canım..
Beni de ekleyebilirsin. Ama giremicem netim yok. Ben hergun 40tane okucam aklında olsun.. öyle sayıdan dusersin..olur mu??

Ben listede kalmak istiyorum.
Soyle derdim bana sira gelmis bana okunmus okunmamis degil. Derdim Agzim bos durmasin burasi bana aliskanlik kazandirsin.

Ben listede kalmak istiyorum.
Soyle derdim bana sira gelmis bana okunmus okunmamis degil. Derdim Agzim bos durmasin burasi bana aliskanlik kazandirsin.
Tamam cnm da sen yinede etiket gelmese de günlük takip et çünkü diğer arkadaşların okuması aksıyor bak 2 gündür kaç kişiden bilgi bekliyorum diğer arkadaşa geçemiyorum bu sfr eksik kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…