- 26 Ekim 2017
- 4.572
- 6.292
- 108
- 35
Ne kadar karıştı dimi . Normalde haftada bir sıra geliodu hepimize, ne güzel fazlalastik günde iki kişiye okuruz dedik. Ama iyice karıştı..S sendemibrutus e okumayan arkadaşlar @Smyrnam3509 A akimelsuspushanimcim Vildan kuzum öğlene kdr bilgi bekliyorum kızlar sonra yeni arkadaşa geçicem
Evet cnm liste yaptım artk:) takip etmekte zorlanıyorum zaten böyle giderse eski sisteme geri dönücem 2 gün okumayanı çıkarıcamNe kadar karıştı dimi . Normalde haftada bir sıra geliodu hepimize, ne güzel fazlalastik günde iki kişiye okuruz dedik. Ama iyice karıştı..
Bildirim yapmayanlar listeden cikarilsin bence..
Hem kimseye hak geçmesin hem de sen yorulma canım❤
Aynen canım..Evet cnm liste yaptım artk:) takip etmekte zorlanıyorum zaten böyle giderse eski sisteme geri dönücem 2 gün okumayanı çıkarıcam
Tamam cnmAynen canım..
Beni de ekleyebilirsin. Ama giremicem netim yok. Ben hergun 40tane okucam aklında olsun.. öyle sayıdan dusersin..olur mu??
Değişiyor canım yeni listeye eklerimBeni de ekleyebilir misiniz. Günde kaç tane okumak gerekiyor.
Yok cnm çok eksik var başlatamıyorum ki bildirim bekliyorum hala kızlardan
Ben okumak istiyorum bazen etiketler gelmiyor.A akimelsuspushanimcim Vildan kuzum S Smyrnam3509 kızlar sizi bekliyoruz sürekli katılamıcaksanız bilgi verin listeden çıkartıyım
Tamam cnm da sen yinede etiket gelmese de günlük takip et çünkü diğer arkadaşların okuması aksıyor bak 2 gündür kaç kişiden bilgi bekliyorum diğer arkadaşa geçemiyorum bu sfr eksik kalıyorBen listede kalmak istiyorum.
Soyle derdim bana sira gelmis bana okunmus okunmamis degil. Derdim Agzim bos durmasin burasi bana aliskanlik kazandirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?