Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Arkadaşım ben günlük okuyordum ama yazdıklarım gelmemiş zaten isteksizdiniz listeye almada Allah kabul etsin okuduklarımı iyi günler

Arkadaşım ben günlük okuyordum ama yazdıklarım gelmemiş zaten isteksizdiniz listeye almada Allah kabul etsin okuduklarımı iyi günler
Listeye almaya niye isteksiz olalım onu anlamadım düzen oturtulamadıgı için zaten bu şekilde bir karar alındı yazdıklarınız nasıl gelmemiş onu da anlayamadım bizimkiler hep gidiyor?

Listeye almaya niye isteksiz olalım onu anlamadım düzen oturtulamadıgı için zaten bu şekilde bir karar alındı yazdıklarınız nasıl gelmemiş onu da anlayamadım bizimkiler hep gidiyor?
Canim yeni listeye ben de dahil olmak istiyorum listeye ne zaman alirsin ben 2 3 icinde girmeyi düşünüyordum. Bu liste bitince mi alirsin beni

Ebru için okudum.
Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin,hayirlisiyla alirsin inşaallah bebisini kucağına. ❤❤

4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ---->Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum

tugce0640 ----->' MAZERETLİ tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

birumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.

S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması

Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması

LİSTE ALIMA KAPALIDIR !!![/QUOTE]

@EyyyYar arkadaşımızda sıra Dileği: Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kişi başı 44 adet düşüyor[/QUOTE]

kızlar benimle başlıyoruz.Dileğim ------ EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

kişi başı 39 adet düşüyor[/QUOTE]

Okudum canım ALLAH kabul etsin.

Okudum canım ALLAH kabul etsin.[/QUOTE]
Canım benim içinde okudun mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…