- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
- 198
Kime okundu ne kadar okundu karışıyor.. sabahtan tekrardan temiz listeyle başlayalım.Canım o zaman bi 21 daha ekle benden. Girmeyenleride belirle ve listeden çıkar bence. Hem sana yazık hem dualarımız şüphe içinde kalıyor
Aynen canım sen ayarlamasını yaparsın. Zaten devamlı girenler belli bizlerin arasında döner. Ben sabah kalkar kalkmaz işe gidene kadar okuyorum. Çünki kendime borç biliyorum bugün geç okudum içim rahat etmedi bileKime okundu ne kadar okundu karışıyor.. sabahtan tekrardan temiz listeyle başlayalım.
Bence böyle devam edelim.boyle daha iyi gidiyor , tabi ki okumayanlar cikinca, yeniden hergun bir kişiye okumuş olacağız. Yine de sen bilirsin..O zaman nasıl yapalım eski sisteme mi dönelim bu şekilde devam mı edelim yeni listeyle
Ben eski sisteminizi bilmiyorum. Onun ayarlamasını siz yapın ama girmeyenleri bence çıkar listeden.O zaman nasıl yapalım eski sisteme mi dönelim bu şekilde devam mı edelim yeni listeyle
4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum
Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum
tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için
birumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.
S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması
Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
LİSTE ALIMA KAPALIDIR !!!
Yarın en baştan başlarız arkadaşlar.Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Minnoskafa cnm sana okumayan bi arkadas özelden yazmıstı bana mazeretlenmişti ben onun yerine okumuştum.Bir arkadaşımızda fazladan 21 adet okumuş.Sana son 21 adet kaldı onu da ben yarına kdr bitirirm.Rabbim gönlündeki muradını versin inşallah.
O zaman ben 38 tane okuyayım40 adet okudum Allah kabul etsin
Aynen canımO zaman ben 38 tane okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?