Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Kime okundu ne kadar okundu karışıyor.. sabahtan tekrardan temiz listeyle başlayalım.
Aynen canım sen ayarlamasını yaparsın. Zaten devamlı girenler belli bizlerin arasında döner. Ben sabah kalkar kalkmaz işe gidene kadar okuyorum. Çünki kendime borç biliyorum bugün geç okudum içim rahat etmedi bile

O zaman şöyle yapalım kızlar Minnoskafa için okunmayan 42 adet vardı 21 adeti birumut58 arkadaşımız okudu zaten 21 adet kalıyor onu da ben okurum yarına kdr şimdi listeyi düzenliyorum ve alıma kapatıyorum bi süre böyle devam edelim daha sonra düzene girince katılmak isteyen olursa düzenli girmek koşuluyla dahil ederiz

4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum

tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

birumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.

S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması

Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması

LİSTE ALIMA KAPALIDIR !!!

Listeden çıkartmak zıorunda olduğumuz arkadaşlar kusura bakmayın.Günlerdir düzen oturtamadık o yuzden düzenli okuyanlarla listeyi güncelledik.Bir süre listeye alım yapamayacağız.Daha sonra düzenli katılmak isteyen olursa yazar

Yarın en baştan başlarız arkadaşlar.Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah.

Minnoskafa cnm sana okumayan bi arkadas özelden yazmıstı bana mazeretlenmişti ben onun yerine okumuştum.Bir arkadaşımızda fazladan 21 adet okumuş.Sana son 21 adet kaldı onu da ben yarına kdr bitirirm.Rabbim gönlündeki muradını versin inşallah.

Allah razı olsun canım benim, Amin

Ben dün hariç düzenli bildirim yapmıştım hep. Bir gün giremedim onda da çıkarmışsınız. Minnoskafa icin 21 adet okundu bu arada, borc altinda kalmak istemem. Hakkinizi helal edin.
Allah’a emanet olun

4 41EEEEE41 [/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER][/USER] ==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

Psikolojik Deliii ----> Yuvamda eşimle huzur, saygı ve muhabbet daimi için inşaallah.Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

S Smyrnam3509 ---->evladımı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağıma almak,hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı bir doğum

tugce0640 ----->' tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab ------> Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak için

birumut58 ------>' hacı kızı şirin hayriye yuvasında huzur ve hayırlıysa kız evlat sahibi olmak.

S sendemibrutus ------> Doğacak çocugunun hayırlı ve sağlıklı olması

Minnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması

LİSTE ALIMA KAPALIDIR !!![/QUOTE]

kızlar benimle başlıyoruz.Dileğim ------ EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

kişi başı 39 adet düşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…