Merhaba, kusura bakmayın konuyu yeni gördüğüm için sormak istedim nasıl okuyorsunuz tek seferde mi oturup hepsini yoksa bir iki güne bölerek mi bende okumak çok istiyorum yaşım daha küçük çok bilgim yok bu konularda ama ayetel kürsiyi ezbere biliyorum yatmadan 7 kere okuyorumSıraMinnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
birumut58 61 adet Psikolojik Deliii 40 adet okumuştu.
kişi başı 21 adet düşüyor.Herkes bildirim yapsın
hergün 313 ü bölerek okuyoruz canımMerhaba, kusura bakmayın konuyu yeni gördüğüm için sormak istedim nasıl okuyorsunuz tek seferde mi oturup hepsini yoksa bir iki güne bölerek mi bende okumak çok istiyorum yaşım daha küçük çok bilgim yok bu konularda ama ayetel kürsiyi ezbere biliyorum yatmadan 7 kere okuyorum
Teşekkür ederimmhergün 313 ü bölerek okuyoruz canım
Canım sen kaç kere uyarini yaptın. Bence çıkması gerekenler belli.hergün 313 ü bölerek okuyoruz canım
Aynen öyle yapıcam cnm artık bildirim yapmayanları direk çıkartıyorum bugun öğlene kdr okuyanlar yazsın takip edemicem tek tek zaten cuma izne çıkıyorum başka biri takip edicek 1 hafta bugun yeni liste olusturcamCanım sen kaç kere uyarini yaptın. Bence çıkması gerekenler belli.
Günler boş geçiyor.
Mesela bana şuan yeniden sıra gelmişti,duzenli okunsaydi.
Listeden çıkarılması gerekenleri cikar, ve öyle devam edelim. Tam düzen kurmuştuk ne güzel
İyi yaparsın canım...Aynen öyle yapıcam cnm artık bildirim yapmayanları direk çıkartıyorum bugun öğlene kdr okuyanlar yazsın takip edemicem tek tek zaten cuma izne çıkıyorum başka biri takip edicek 1 hafta bugun yeni liste olusturcam
Sağol cnm aynen çok kişi var ama katılım çok az birde forumda gezip bildirim yapmayanlar var onlara sözüm yok zatenİyi yaparsın canım...
Hakka giriliyor bence... Bugün de boş geçecek.
Şimdiden iyi tatiller canım❤❤❤
Yeni listeden sonra başlarız inşaallah...Sağol cnm aynen çok kişi var ama katılım çok az birde forumda gezip bildirim yapmayanlar var onlara sözüm yok zaten
SıraMinnoskafa ------>Gamze.tüp bebek transferimin olumlu sonuçlanması ve hayırlı sağlıklı evlatlarımızın olması
birumut58 61 adet Psikolojik Deliii 40 adet okumuştu.
kişi başı 21 adet düşüyor.Herkes bildirim yapsın
Cnm senin hafta sonu okumanı eklemiştim ben arkadaşlar yazmadığı için karıstı haftasonuArkadışımız için okudum Allah kabul etsin
Canım o zaman bi 21 daha ekle benden. Girmeyenleride belirle ve listeden çıkar bence. Hem sana yazık hem dualarımız şüphe içinde kalıyorCnm senin hafta sonu okumanı eklemiştim ben arkadaşlar yazmadığı için karıstı haftasonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?