- 30 Mart 2017
- 12.760
- 19.853
- 298
Amin canim Allah razi olsun Rabbim tez zamanda sizlere de nasip etsinGözün aydın canım hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Aaaa süper bı haber çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamamKizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Rabbim sana da nasip etsin canim en kisa zamandaAaaa süper bı haber çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
İnsallah canım benimRabbim sana da nasip etsin canim en kisa zamanda
Kizlar hamileyim Rabbime sonsuz sukurler olsun
Canim benim guzel duygularinla beni cok mutlu ettin burada hepimiz ayni his ayni amac ugruna cabaliyoruz ve hepimiz gormeden seviyoruz Rabbim isindiriyor kalplerimizi Allah im isteyen herkese nasip etsin bu sevinciCanim neden bilmiorum sana karsi bi ayri his var bu topiklerde, sanki cok tanidigim biriymissin gb gelio halbuki bi konusmamizda yok
Cok sevindim senin adina Rabbim kucaginada aldirsin insallah
Canim benim guzel duygularinla beni cok mutlu ettin burada hepimiz ayni his ayni amac ugruna cabaliyoruz ve hepimiz gormeden seviyoruz Rabbim isindiriyor kalplerimizi Allah im isteyen herkese nasip etsin bu sevinci
gözün aydın kardesim allah kucağına almayida nasip etsin inşallahAmin Allah razi olsun canim tabiki ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin Allah razi olsun canim en kisa zamanda size de nasip etsingözün aydın kardesim allah kucağına almayida nasip etsin inşallah
K Khvekokusu20 (BÜŞRA)----->"Mazeretli" Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak
@emebe---->hayırlı sağlıklı doğum yapabilmek ve eşim oğlum kızımla hayırlı sağlıklı ömür geçirmek
KİŞİ BAŞI 24 ADET TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
amin insalah canimAmin Allah razi olsun canim en kisa zamanda size de nasip etsin
Delirella sen kaldın cnm okumayan
Etiketledim cnm ama gelmedi snrm 48 ADET okuyoruzCnm okuyacağın zaman etiketleyeceğim demiştin ya :) ?
Kaç adet okumam lazım söyle akşam tamamlayıp yazarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?