- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
- 138
Sımsıkı tutunur İnş canım bebişlerin sana Rabbim yavrularını sağlıklı sıhhatli hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahBende okudum Allah kabul etsin.
Allah hepinizden razı olsun.
Transferimi oldum yavrularım şuanda içimde inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıylan.
M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek
Edanur86 ------> (Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.
Kızlar @Edanur86 arkadaşımız dün yazmıştı bugun tüp bebek transferi yapılacak okuduktan sonra duamızı da yapalım duası da şu şekildeydi aşağıya kopyalıyorum tekrar
Arkadaslar yarinki dua sirasinda bende varim.
Allahin izniylen yarin Tüp Bebek Transferim olacak.Bana bu transferde Rabbim evladımı sımsıkı tutunup 9ay 10günü tamamlayip salihlerden saglikli hayirlisiylan kucagima almayi nasip etsin diye dua edermisiniz.
KİŞİ BAŞI 22 ADET TOPLAM 44 ADET OKUYORUZ
inşallah tutunurlar avakado tüket bol bol tutunmaya yardımcı diye biliyorum canımBende okudum Allah kabul etsin.
Allah hepinizden razı olsun.
Transferimi oldum yavrularım şuanda içimde inşallah Rabbim nasip eder hayırlısıylan.
Okudum kusura bakmayın geç haber verebildimM Mehtapmeri sen kaldın cnm yeni arkadaşlara geçiyorum bilgi verirsin okudugunda
Okudum Allah dualarimizi kabul eylesin okuyan arkadaslarin diline sağlık Allah razı olsun hepinizdenC cansu_tr ----->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
KİŞİ BAŞI 21 ADET TOPLAM 42 ADET OKUYORUZ
Sımsıkı tutunur İnş canım bebişlerin sana Rabbim yavrularını sağlıklı sıhhatli hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah
Amin canim insallah.inşallah tutunurlar avakado tüket bol bol tutunmaya yardımcı diye biliyorum canım
Amin canim insallah.
Yumurta toplamaya kadar yedim ama kac gündür nedense yiyesim gelmiyordu.bugün tekrar baslim o zaman cok sagol canim
okudum canım Allah kabul etsinC cansu_tr ----->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak
@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek
KİŞİ BAŞI 21 ADET TOPLAM 42 ADET OKUYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?