İnşallah cnm vaktinde gelsin minnoş haftan çok küçük değil ama sen içini ferah tut güzel düşün güzel olsun cnmOkudum Allah kabul etsin Kızlar dün peçetye sürüntü şeklinde 1 nokta kanla dr a gittik doğum kanalına girmiş 2 cm açıklık vardı akşama kadar hastaneydim ,küvöze girebilir dedi dr ciğer geliştirici yaptı 35+3 haftalığım banada dua edin nolur biraz daha kalsın bebeğim 36 haftayı görelim
Gönlünü fersh tut benim bebeğim 30 haftalık doğdu şu an 13 yaşında :) Rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallahOkudum Allah kabul etsin Kızlar dün peçetye sürüntü şeklinde 1 nokta kanla dr a gittik doğum kanalına girmiş 2 cm açıklık vardı akşama kadar hastaneydim ,küvöze girebilir dedi dr ciğer geliştirici yaptı 35+3 haftalığım banada dua edin nolur biraz daha kalsın bebeğim 36 haftayı görelim
Okudum canim@aybukegrsl ----->Hayırlısıyla maddi manevi tüm Sıkıntılarımın gitmesi ve hayırlı bir şekilde düğünümü yapmak
H E -----> Ya Rabbi, hayırlı , sağlıklı , sıhhatli bir çocuk nasip eyle
KİŞİ BAŞI 24 ADET TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
Okudum Allah kabul etsin@aybukegrsl ----->Hayırlısıyla maddi manevi tüm Sıkıntılarımın gitmesi ve hayırlı bir şekilde düğünümü yapmak
Okudum Allah dualarını kabul eylesin hayırlı sağlıklı evlatlar ve diğer arkadaşa hayırlı evlilik nasip eylesin@aybukegrsl ----->Hayırlısıyla maddi manevi tüm Sıkıntılarımın gitmesi ve hayırlı bir şekilde düğünümü yapmak
Dileğini yaz cnm yeni arkadaşlara eklerimKizlar bende katilabilir miyim?
Canım yarin başlıyorum duayaDileğini yaz cnm yeni arkadaşlara eklerim
Dileğini yaz cnm yeni arkadaşlara eklerim
@aybukegrsl ----->Hayırlısıyla maddi manevi tüm Sıkıntılarımın gitmesi ve hayırlı bir şekilde düğünümü yapmak
Yeni arkadaşa geçtiğimizde etiketlicem cnmDilegim tez vakitte ev sahibi olabilmek.
Kac tane okuyoruz canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?