Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağıma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

S Smyrnam3509 --->
Eşimin işlerinin yolunda gitmesi sınavlarını başarıyla geçmesi yoluna engeller çıkmaması için.

tugce0640 ----> tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak

Dil-i bitab --->evladını hayırlı ve sağlıklı şekilde kucagına alabilmek

S Sabr-Sukur-Dua ------>tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak

@zeynoc17 (BÜŞRA)----->Hayirlisiyla en kisa zamanda saglikli hayirli kızıma arka çıkacak salih bir erkek evlat sahibi olmak

E emebe ---->hayırlı sağlıklı doğum yapabilmek ve eşim oğlum kızımla hayırlı sağlıklı ömür geçirmek

M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek

Edanur86 ------>"mazeretli "(Sevim) İnşallah Tedavimde Rabbim bana salihlerden sağlıklı ve hayırlı bir Evlat nasip eder.

C cansu_tr ---->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

@Hanimefendimelek -----> İslerimizin bereketli olmasi ve hayırlısı ile gonlumdeki gibi bir ev alıp eşimle çocuklarımla sağlıklı huzurlu hayırlı bir hayat sürmek

M Meyra_naz -----> Hayırlısı ile hamile kalıp hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

kardelen_08 ----->Hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak

H E -----> Rabbım hamileliğimi , doğumumu kolaylaştır . Evladımı sağlıkla, sıhhatle kucagıma almamı nasip eyle

@Lost World ---->Hayırlı ile hamile kalıp evlat sahibi olmak

C ChillOutt ----> Hayırlısı ile tez vakitte ev sahibi olmak

birumut58 ----> Şirin- Tüp bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli hayirli evlat sahibi olmak

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

ÖNEMLİ:Listedeki herkesin günlük belirlenen sayıyı okuyup haber vermesi gerekir. 2 GÜN ÜST ÜSTE MAZERETSİZ BİLDİRİM YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARILIR.

@41EEEEE41==>EBRU evladımı sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kolmak
ma almak, hayırlı sağlıklı bir gebelik ve hayırlı sağlıklı doğum

A almasy ---->Selma. Hayırlısıyla sağlıklı bir evlat sahibi olmak

KİŞİ BAŞI 19 ADET TOPLAM 38 ADET OKUYORUZ

canım yarin sıra bende heralde perşembe günü test günüm hayırlı haberler almam için arkadaşlar dualarına eklerse çok mutlu olurum

Okudum. Allah dualarini kabul etsin insallah.

4 41EEEEE41 ve kendim için 19 ar okudum.
Allah kabul eder inşaallah. Okuyan herkesten de Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…