- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
S Smyrnam3509 --->Eşimin işlerinin yolunda gitmesi sınavlarını başarıyla geçmesi yoluna engeller çıkmaması için.
tugce0640 ----> tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
KİŞİ BAŞI 17 ADET TOPLAM 34 ADET OKUYORUZ
Arkadaşlar @tugce0640 arkadaşımız transferini oldu perşembe günü sonucunu alıcak duamızı ederken hayırlı ile pozitif sonuç almasını da dileyelim inşallah
allah razi olsun canım tesekkur ederim insalah bu sefer rabbim nasip eder banada saglikli bir evlat bu 4. DenememOkudum Rabbim kabul etsin.
tugce0640 canım inşallah Perşembe günü Rabbim sizi bi evlatlan müjdelendirir.Rabbim emeklerinizi boşa cıkarmasın ne kadar zor bi süreç olduğunu biliyorum.
S Smyrnam3509 senin için okudum Allah eşinin önünde hayırlı kapılar açsın, sınavlarını başarıyla geçersin inşallahS Smyrnam3509 --->Eşimin işlerinin yolunda gitmesi sınavlarını başarıyla geçmesi yoluna engeller çıkmaması için.
tugce0640 ----> tüp bebek tedavisinin hayırlısı ile pozitif sonuçlanması evladını hayırlısı ile kucağına almak
KİŞİ BAŞI 17 ADET TOPLAM 34 ADET OKUYORUZ
Arkadaşlar @tugce0640 arkadaşımız transferini oldu perşembe günü sonucunu alıcak duamızı ederken hayırlı ile pozitif sonuç almasını da dileyelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?