Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

allah razi olsun abla ağzına sağlık amin inşallah abla son 1 gün ve ben çok endiseliyim artik

Kendim için ve arkadaş için okudum allah kabul etsin okuyan iyi dileklerde bulunan arkadaslariminda ağzına sağlık allah razi olsun hepinizden

Okudum. Allah dualarını kabul etsin.

İki arkadaş için de okudum. Allah dualarınızı kabul etsin inşaallah.

Bende okudum Allah kabul etsin kızlar ben pzt günü doğum yaptım Rabbim isteyen hakeden herkese nasip etsin inşallah,kimsenin kucağını boş bırakmasın bebeğimde tiroit uüksekliği çıktı yarın kontrole gidicez sizden dua bekliyorum inşallah normal çıkar

Cnm gözün aydın olsun inşallah sağlığı da yerindedir kuzunun dualarımız sizinle

allah razi olsun abla ağzına sağlık amin inşallah abla son 1 gün ve ben çok endiseliyim artik
Canım endişe etme dua et inşallah rabbim emeklerini boşa çıkarmaz. İyi düşünelim iyi olsun inşallah sonu hepimiz için
Hayırlı olsun Allah bebeğinize şifa versin inşallah

İnsalah abla ama çok stresteyim
Canım ben sana iki dua yazayım oku inşallah şifa olur bana da bir hocahanım tavsiye etti. Tedavi sürecindeki arkadaşlara da yardımcı olur belki.
Hergün 100 defa “Allahümmec Alni Min Ledünke Zürriyeten Tayyi-beten Mutiaten” anlamı “Allah’ım, ban yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle”
1050 defa “ Hüvallahü’l- Haliku’l-Bariü” anlamı “O yaratandır ve yoktan var edendir” (Haşr 59/24 )

Tamm abla okurum

Gözünaydın hayirli olsun Allah ahali babali büyütsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…