Annenizden haber varmı Rabbim korktuğunuza uğratmasınKizlar yarin sabah annem kalbi durdurularak ameliyata giricek.. Ameliyat riskli ve uzun sureli olucak. Dua edin nolur
Gelmiş geçmiş olsun rabbim şifa versin hayırlı haberlerini alırsınız inşallah annenizinBen biraz okuyamicam kizlar iyi deilim. Ameliyat 10 saat surdu su an riskli 3 gun uyutucaklar belki daha fazla bilmiorum.. 72 saati atlatmasi gerekio diolar. Ben gelene kadar cikarabilirsiniz isterseniz. Bana ve arkadasa okuyamadim.
Tamam cnm çok geçmiş olsun inşallah atlatır annen biran önce kendini iyi hissettiğin zaman yine beklerizBen biraz okuyamicam kizlar iyi deilim. Ameliyat 10 saat surdu su an riskli 3 gun uyutucaklar belki daha fazla bilmiorum.. 72 saati atlatmasi gerekio diolar. Ben gelene kadar cikarabilirsiniz isterseniz. Bana ve arkadasa okuyamadim.
Canım beni ekle yarinki listeyeKızlar 68 adet eksiğimiz var iki arkadaşımız okuyamadı sayıdan düşüp okuyalım yarın listeyi düzenlicem
Canım ben mazeretlendim biraz uzun surebilir trasfer den sonra bilgin olsunE emebe ---->eşim oğlum kızımla hayırlı sağlıklı ömür geçirmek
M Mehtapmeri ------>Hayırlısı ile borçlarını ödeyebilmek
KİŞİ BAŞI 24 ADET TOPLAM 48 ADET OKUYORUZ
Tamam cnmCanım ben mazeretlendim biraz uzun surebilir trasfer den sonra bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?