Canım üzülme desem de bunun mümkün olmadığını kendimden biliyorum Alaşh hayırlısını versin çok üzüldüm yazdığını görünceKızlar sonucun negatıf malesef
Bende çok üzüldüm abla doktoruma çok ınanıyodumCanım üzülme desem de bunun mümkün olmadığını kendimden biliyorum Alaşh hayırlısını versin çok üzüldüm yazdığını görünce
Görüştün mü drunla canım ne dediBende çok üzüldüm abla doktoruma çok ınanıyodum
henüz gorusemedım ablaGörüştün mü drunla canım ne dedi
Cnm çok geçmiş olsun ne denirki Rabbime sığın inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden oluverir herhangi bir sorun var mı yoksa sebepsiz mi bu şekilde çok zor imtihan Rabbim yardımcın olsun inşallahKızlar sonucun negatıf malesef
canım sıkıntımız var o yüzden tup bebek dogal olmuyorCnm çok geçmiş olsun ne denirki Rabbime sığın inşallah tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden oluverir herhangi bir sorun var mı yoksa sebepsiz mi bu şekilde çok zor imtihan Rabbim yardımcın olsun inşallah
Nasıl yollardan geçtiğini biliyorum canım Allah yüzünü güldürsün inşallah bir dahakinecanım sıkıntımız var o yüzden tup bebek dogal olmuyor
ınsalah abla senden hayırlı haber beklıyorumNasıl yollardan geçtiğini biliyorum canım Allah yüzünü güldürsün inşallah bir dahakine
canım bana bır kaç gün ızın verırmısın kendımı toparlayayım bıraz
Tamam cnmcanım bana bır kaç gün ızın verırmısın kendımı toparlayayım bıraz
Okudum iki arkadaşımız için de rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahDil-i bitab --->evladını hayırlı ve sağlıklı şekilde kucagına alabilmek
S Sabr-Sukur-Dua ------>tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak
KİŞİ BAŞI 17 ADET TOPLAM 34 ADET OKUYORUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?