- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
Rabbim şifa versin inşallah iyi geçer ameliyatiKizlar yarin sabah annem kalbi durdurularak ameliyata giricek.. Ameliyat riskli ve uzun sureli olucak. Dua edin nolur
Sana da çok geçmiş olsn cnm Rabbim şifa versin annene inşallahKizlar yarin sabah annem kalbi durdurularak ameliyata giricek.. Ameliyat riskli ve uzun sureli olucak. Dua edin nolur
Dil-i bitab --->evladını hayırlı ve sağlıklı şekilde kucagına alabilmek
S Sabr-Sukur-Dua ------>tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak
KİŞİ BAŞI 17 ADET TOPLAM 34 ADET OKUYORUZ
Insallah❤Rabbim şifa versin inşallah iyi geçer ameliyati
Insallah canim❤Sana da çok geçmiş olsn cnm Rabbim şifa versin annene inşallah
S Sabr-Sukur-Dua ------>tup bebek tedavisinin olumlu sonuclanip hayirlisiyla saglikli evlat sahibi olmak
Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah kolay geçer ameliyatı Alşah size bağışlasın anneniziKizlar yarin sabah annem kalbi durdurularak ameliyata giricek.. Ameliyat riskli ve uzun sureli olucak. Dua edin nolur
Bi önceki arkadaşlar için okudun demi cnm bildirim yapmamştınArkadaşlarım için sayımı aldım okundu sayabilirsiniz
Tamam cnm
Okudum canımBi önceki arkadaşlar için okudun demi cnm bildirim yapmamştın
Okudum canimDil-i bitab --->evladını hayırlı ve sağlıklı şekilde kucagına alabilmek
allah sıfa varsın canım dualarımız sızınle allah yardımcısı olsun ınşallahKizlar yarin sabah annem kalbi durdurularak ameliyata giricek.. Ameliyat riskli ve uzun sureli olucak. Dua edin nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?