Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Okudum Allah kabul etsin.

Canım Didem arkadaşımızınkini de okudum Allah kabul etsin inşallah

tugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(mazeretli)

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(40 adet)

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (39 adet)

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (39 adet)

derin sularda (hayırlı bir iş) (39 adet)

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)

G Gonlumcicekolsun (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)

@Burciiin (mazeretli )

A Aslblr (mazeretli )

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (39 adet)

sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası dior34 (Didem) arkadasımızda Duası hayırlısı ise kızına kardes, evlat/evlatlar sahibi olmak ♥

Dun okudum diye yazdım ama 35adet bugun tekrarmı var canim, kusura bakma calısyrm takipte oldugum yerler var burası 2gunde bitmek zorunda mı anlayamadım
Dunku 39 du onu okudun canım. Bugun ki 35 baska arkadasa zorunlu olarak degilde ben az kişi kaldıgı zamanlarda hatırlatma amacı ile etiket yapıyorum

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(40 adet)♥

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (39 adet)

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (39 adet)♥

derin sularda (hayırlı bir iş) (39 adet)♥

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)

G Gonlumcicekolsun (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)

@Burciiin (mazeretli )

A Aslblr (mazeretli )

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (39 adet)

sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)♥

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası dior34 (Didem) arkadasımızda Duası hayırlısı ise kızına kardes, evlat/evlatlar sahibi olmak ♥

Okuyan arkadaşlardan Allah razı olsun. Ben bugün öğle namazından sonra kendim için okurum inş.

Canım yeni kişiye ne zaman gecilecek çok uzatmadan herkes için okuyalım

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(44 adet)

dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (44 adet)

Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (45 adet)

derin sularda (hayırlı bir iş) (45 adet)

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (45 adet)

G Gonlumcicekolsun (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli)

@Burciiin (mazeretli )

A Aslblr (mazeretli )

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (45 adet)

sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (45 adet)

Dua sırası Dil-i bitab (Saliha) arkadasımızda Duası evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak

Canım kac günde okuyoruz onu da belirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…