- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canım ihlasa ekledim onun okunması 2 3 gunu buluyor orda okursun olur mucanım bı dahakı arkadasa eklersen daha ıyı olur
ihlası okurum canım allah razı olsunCanım ihlasa ekledim onun okunması 2 3 gunu buluyor orda okursun olur mu
Yeni arkadasa eklerim canım şimdi sayı paylaşıldıSıra kimde şuan da benim mazeretim bitti de
Bu listeyi tamamlayamaz mısın canımkızlar merhaba, beni listeden çıkabilirmisiniz
Ben kendim okurum G Gonlumcicekolsun 'nın okuması gereken sayıyı,sorun değil,Bu listeyi tamamlayamaz mısın canım
Peki öyle yapalım o zamanBen kendim okurum G Gonlumcicekolsun 'nın okuması gereken sayıyı,sorun değil,
kimseyi zorlamayalım.
Not:Kontrol ettim arkadaş zaten mazaretliymiş,benim listemde okumuyormuş.
Okudum canim Rabbim.hayurli is helal rizik versintugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(mazeretli)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(53 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (52 adet)♥
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (52 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (52 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli )
G Gonlumcicekolsun (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli)
@Burciiin (mazeretli )
A Aslblr (mazeretli )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (52 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (52 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıderin sularda arkadasımız da duası hayırlı bir iş sahibi olmak ♥
Sayımız çok degil canlar 2 gun içinde bitirelim inşallah
Ayy canım hakkında hayırlısı olsun inşallah güzel sonuçla dönersin ordanHepinizden Allah razı olsun.
Çalışmayı İstediğim üç okuldan biri önümüzdeki Cuma günü görüşmeye çağırdı.
Hayırlısı olsun inşallah.
Sayılar az,başlayınca hemen bitiyor,K Khvekokusu20 canım herkes okudu mu yeni kişiye ne zaman geçilecek
Cansu arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin.tugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(40 adet)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(39 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (39 adet)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (39 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (39 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli )
@Burciiin (mazeretli )
A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (39 adet)
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (39 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (39 adet)
Dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Sayımız çok degil canlar 2 gun içinde bitirelim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?