- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.811
- 248
Canım liste basa dönünce eklerimBeni de ekler misiniz ,ne kadar okunacak bende yarın okuyabilirim
Alırım canımBir sonraki listeye beni de alır mısınız?
Canım ben Saliha arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah hayırlı bi şekilde bebeğini kucağına alırtugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(mazeretli)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(44 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (44 adet)
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (45 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (45 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (45 adet)
@1meyraa (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli)
@Burciiin (mazeretli )
A Aslblr (mazeretli )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (45 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (45 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıDil-i bitab (Saliha) arkadasımızda Duası evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak
Sayımız çok degil canlar 2 gun içinde bitirelim inşallah
canım kusura bakma ılaclardan dolayı fazla sürdü bıraz yarın başlıyacağım canımtugce0640 canım mazeretin bitti mi
Yok canım ne kusuru ben mi gözden kacırdım diye sordum. Derin sularda ya eklemedim seni ekleyim mi canımcanım kusura bakma ılaclardan dolayı fazla sürdü bıraz yarın başlıyacağım canım
Kendim için okudum,tugce0640 (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak)(mazeretli)
K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak)(53 adet)
dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (52 adet)♥
Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (52 adet)
derin sularda (hayırlı bir iş) (52 adet)
C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli )
@1meyraa (Emel-hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (mazeretli)
@Burciiin (mazeretli )
A Aslblr (mazeretli )
M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (52 adet)
sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (52 adet)
Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya
Dua sırasıderin sularda arkadasımız da duası hayırlı bir iş sahibi olmak ♥
Sayımız çok degil canlar 2 gun içinde bitirelim inşallah
canım bı dahakı arkadasa eklersen daha ıyı olurYok canım ne kusuru ben mi gözden kacırdım diye sordum. Derin sularda ya eklemedim seni ekleyim mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?