• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Canım okumuyorlarsa okuyanlara dağıt ya ne kadar bekleyeceğiz bu şekilde herkese 1 günde okunması gerekirken kaç günü buluyor bizler de sıradayız bekliyoruz keyfe göre ilerlersek bitmez
Lütfen anlamadan bilmeden kendi kafamıza göre yorum yapmazsak çok memnun olurum

Ben okuyordum ama mazaretliyim, didem için okuyamadım. haber veremedim k bakmayın ama bitince bildireceğim, okumaya devam edeceğin@zeynoc17

Lütfen anlamadan bilmeden kendi kafamıza göre yorum yapmazsak çok memnun olurum
Kendi kafama göre yorum yapmıyorum önce bunu bil burda sözüm sadece sana da değil Okumayan herkes için söyledim bunu çok fazla uzatılıyor topu topu 25 tane okunuyor mazeretli olanlar da bildirmiyor ayıp yani buda diğer insanlara herkes sıra bekliyor kusura bakma da ben kimsenin keyfini beklemek zorunda değilim arkadaş 1 2 günde okunsun mazeretliler bildirsin diyor kaç gün sonra söylüyorlar mazeretli olduklarını

Canım burası dua grubu burda böyle tartışmalar olmasın lütfen hepimiz guzel bir amac için burdayız birbirimize guzel dilekler de bulunuyoruz dua ediyoruz tatsızlık yasamayalım. İnşallah hızlanırız bundan sonra ♥️ eskisi gibi yapacagım zaten mazeretsiz iki gun bildirim yapmayan listeden cıkacak önceden de böyleydi belki bu şekilde hızlanırız
Kendi kafama göre yorum yapmıyorum önce bunu bil burda sözüm sadece sana da değil Okumayan herkes için söyledim bunu çok fazla uzatılıyor topu topu 25 tane okunuyor mazeretli olanlar da bildirmiyor ayıp yani buda diğer insanlara herkes sıra bekliyor kusura bakma da ben kimsenin keyfini beklemek zorunda değilim arkadaş 1 2 günde okunsun mazeretliler bildirsin diyor kaç gün sonra söylüyorlar mazeretli olduklarını

Genel olarak söylüyor olabilirsin canım ama sonuçta genelleme yaptığın kişiler de insan. Burda Allah rızası için birseyler okuyup birseyler yapmaya çalışıyoruz. Genelleme yaparak böyle söylemen hoşuma gitmedi yine de yanlış bir kelime kullandiysam hakkını helal et 🙏

Genel olarak söylüyor olabilirsin canım ama sonuçta genelleme yaptığın kişiler de insan. Burda Allah rızası için birseyler okuyup birseyler yapmaya çalışıyoruz. Genelleme yaparak böyle söylemen hoşuma gitmedi yine de yanlış bir kelime kullandiysam hakkını helal et 🙏
Olabilir belki yanlış cümleler sarf ettim sende hakkını Helal Et ama bende istiyorum ki şu mübarek ayda herkes böyle dualardan sevaplansin mazeretli olunabilir ama bunu son gün bildirmek yanlış hemen bildir ona göre paylaşılsın kısa sonuçta hemen geri bildirim yapılsa bu kadar uzatılmaz herkes yogun ama 1 saatini ayır ben gece geç yatarım yine de okuyorum bekletmek istemiyorum kimseyi

Back
X