• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dileklerimiz icin 313 Ayetel Kursi okuyalim mi kizlar?(Ben hayirli evlat icin baslayacagim)

Dil-i bitab Dil-i bitab canım sıra bende olunca seni beklemeden yeni arkadasa gectim haber ver okuyamadıysan ben okurum tamam mı canım
Canim senin için ve dior34 dior34 için okudum oglus geliyormuş çok sevindim senin adina gonlune gore vermis Rabbim salihlerden eylesin 💕💕

tugce0640 tugce0640 (Tugce - hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (27 adet)

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )

dior34 dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)

Dil-i bitab Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (26 adet)

derin sularda derin sularda (hayırlı bir iş) (26 adet)

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)

A Aslblr (hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet)

M mec zup (hayırlı saglıklı Salih erkek evlat sahibi olmak) (26 adet)

sera44 sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)

@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (26 adet)

@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (mazeretli)

Sezinto Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (26 adet)

M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (26 adet)

cekirdekcik cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (26 adet)

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası dior34 dior34 (Didem) arkadasımızda Duası hayırlısı ise kızına kardes, evlat/evlatlar sahibi olmak ♥️

Süremiz 2 gun en gec yarın geceye kadar bitirelim kızlar cok uzuyor okumalar liste uzun herkese sıra gelsin
Dior için okudum.
Bebeğinin erkek olduğuna çok sevindim K Khvekokusu20 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar hakkınızı helal edin dün giremedim sayfaya . Biliyosunuz borçlarım için dua listesine girmiştim. Dün işten çıkartıldığımı öğrendim iyice bunalıma girdim giremedim sayfaya o yüzden. Birazdan okuyacam bende dior için yazıcam hemen.

Kızlar hakkınızı helal edin dün giremedim sayfaya . Biliyosunuz borçlarım için dua listesine girmiştim. Dün işten çıkartıldığımı öğrendim iyice bunalıma girdim giremedim sayfaya o yüzden. Birazdan okuyacam bende dior için yazıcam hemen.
Üzülme canım Allah bir kapıyı kapatırsa diğerini acar

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )

dior34 dior34 (Didem- hayırlısı ise kızına kardes hayırlı evlat/evlatlar sahibi olmak) (mazeretli)

Dil-i bitab Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (26 adet)♥️

derin sularda derin sularda (hayırlı bir iş) (26 adet)♥️

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)

sera44 sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)♥️

@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (26 adet)♥️

@Luceyn (Borclarını ödeyebilmek ve kardeslerinin hayırlı evlilik yapmaları) (mazeretli)

Sezinto Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (26 adet)♥️

M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (26 adet)♥️

cekirdekcik cekirdekcik (Merve - hayırlı bir iş sahibi olmak ve şuan sevdiği insanla evlenmek) (26 adet)

Kızlar listemiz bu şekilde dilerseniz isimlerinizi ve dualarınızı da ekleyebilirim bir de mazeretli olan varsa bildirirse yazayım baslayalım inşallah okumaya

Dua sırası dior34 dior34 (Didem) arkadasımızda Duası hayırlısı ise kızına kardes, evlat/evlatlar sahibi olmak ♥️

Süremiz 2 gun en gec yarın geceye kadar bitirelim kızlar cok uzuyor okumalar liste uzun herkese sıra gelsin

K Khvekokusu20 (Büşra- hayırlı saglıklı erkek evlat sahibi olmak) (26 adet )♥️

Dil-i bitab Dil-i bitab (Saliha-Evladını Saglıkla ve kolay bir doğumla kucagina almak (26 adet)♥️

derin sularda derin sularda (hayırlı bir iş) (26 adet)♥️

C cansu_tr (hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)♥️

sera44 sera44 (Sevda-Hayırlı saglıklı evlat sahibi olmak) (26 adet)♥️

@denizimdnz (Yadigar - tez zamanda hayırlı saglıklı imanlı evlat sahibi olmak) (26 adet)♥️

Sezinto Sezinto (Kredi borçlarını kolaylıkla ödeyebilmek) (26 adet)♥️

M Minikbirmucizemeselesi (Gül- hayırlı saglıklı salih/Saliha evlatlar sahibi olmak) (26 adet)♥️

Cok yavas ilerliyoruz kızlar
Herkes önden 50tane okusun hergün bir eksik bir fazla tamamlarız hızlı gider. Ben şimdi iki kişi olacak gibi önden okuyorum burdan 23tane okumam gerekiyorsa 23tanesi şu kişi için 26 tanesi bu kişi için diye hemen dua ediyorum.sıra gelmesini beklemeyin arkadaşlarda Ramazan'da hepimize okuyalım

Cok yavas ilerliyoruz kızlar
Kusura bakmasinlar ama sırasını geçiren arkadaşlar hemen okumuyor olmaz bu şekilde hak geçiyor herkes istiyor kendisine okunsun eğer okuyamıyorsanız bunu bildirin bu kadar bekletmenin manası yok alt tarafı 20 30 tane okunuyor canım sen bildirim yapmayan arkadaşları es geç okuyanlara dağıt Okumayan arkadaşları çıkar listeden ayıp yani bu şekilde bu kadar bekletilme

Kusura bakmasinlar ama sırasını geçiren arkadaşlar hemen okumuyor olmaz bu şekilde hak geçiyor herkes istiyor kendisine okunsun eğer okuyamıyorsanız bunu bildirin bu kadar bekletmenin manası yok alt tarafı 20 30 tane okunuyor canım sen bildirim yapmayan arkadaşları es geç okuyanlara dağıt Okumayan arkadaşları çıkar listeden ayıp yani bu şekilde bu kadar bekletilme
Aynen öyle başka gruplarda kişi başı 1000 taneyi bi kaç gün de 35-40 kişi ye rahatlıkla okuyup bitirip ikinci duaya geçiyoruz. Burda 300 tane dua bi okuyup bitiremedik. Yarında bayram telaşı diye bahane olacak.oluyamıyacak olanlar katılmasınlar. Bizde dua bekliyoruz burda mübarek günlerde.

Back
X