- 26 Mayıs 2018
- 8.193
- 38.713
- 548
- 51
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Ben de okudum canımtugce0640 (40 adet )
kardelen_08 (39 adet)
C cansu_tr (39 adet)
D Durunado ( 39 adet)
love_story (39 adet)
K Khvekokusu20 (39 adet)
derin sularda (39 adet)
birumut58 (39 adet)
Kızlar dua sırası C cansu_tr arkadasımızda Duası en kısa zamanda saglıklı hayırlı evlat sahibi olmak ♥
Vala canım rahimde 115x68 karaciğer arkasinda 68 milim su varmis
Tamam canım seni mazeretli yazayım. Rabbim en kısa zamanda yerini saglıklı bir gebelikle doldursun inşallah
amin canım isteyen herkese nasip etsin RabbimTamam canım seni mazeretli yazayım. Rabbim en kısa zamanda yerini saglıklı bir gebelikle doldursun inşallah
Amin kardeşim tesekkur ederim dualarınıza ihtiyacım vaeGeçmiş olsun arkadaşım rabbim şifanı versin inşallah..ben biraz geriden takip ediyorum galiba şimdi gördüm mesajını
Okudum kuzum
Güzel olumlu sonuçlar alırsınız inşaallah. Sevgiler.Canım beni okundu sayabilirsiniz kendi duam zaten yarın okurum şuan pek müsait değilim . Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ağzınıza yüreğinize sağlık kızlar bugün son ignemi oldum yarın akşam 9 buçukta çatlatma iğnesi olacağım cuma sabahtan aşılama olacağım
Benim de duam hayırlı, sağlıklı, imanlı bir evlat sahibi olmak. Kendim için okudum. Allah kabul etsin.tugce0640 (39 adet )
kardelen_08 (38 adet)
C cansu_tr (38 adet)
D Durunado ( 38 adet)
love_story (38 adet)
K Khvekokusu20 (38 adet)
derin sularda (38 adet)
birumut58 (mazeretli)
Kızlar dua sırası D Durunado arkadasımızda Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ♥
Okudum Allah kabul etsin.tugce0640 (39 adet )
kardelen_08 (38 adet)
C cansu_tr (38 adet)
D Durunado ( 38 adet)
love_story (38 adet)
K Khvekokusu20 (38 adet)
derin sularda (38 adet)
birumut58 (mazeretli)
Kızlar dua sırası D Durunado arkadasımızda Rabbim dualarını kabul etsin inşallah ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?