- 7 Mart 2013
- 1.049
- 1.243
- 333
- Konu Sahibi Snigurucka
-
Ben okudum canım . Bugün aşılama oldum kanamam var biraz ve bugün duş almayacağım ister bana sayı verin ama yarın okuyabilirim ister mazererli yazın size kalmış bişi . Hepinizin kandili mübarek olsun inşallah
Mazeretli yazmadım canım senin payını ben okuyayımBen okudum canım . Bugün aşılama oldum kanamam var biraz ve bugün duş almayacağım ister bana sayı verin ama yarın okuyabilirim ister mazererli yazın size kalmış bişi . Hepinizin kandili mübarek olsun inşallah
Sen bilirsin canım. İstersen yarın da okuyabilirimMazeretli yazmadım canım senin payını ben okuyayım
Duruma göre haber ederim canımSen bilirsin canım. İstersen yarın da okuyabilirim
Tamam canımDuruma göre haber ederim canım
Okudum canım Rabbim şu mübarek günde kabul etsin inşallah duanı.tugce0640 (52 adet )
kardelen_08 (53 adet)
C cansu_tr (52 adet)
D Durunado ( 52 adet)
love_story (52 adet)
K Khvekokusu20 (52 adet)♥
derin sularda (mazeretli)
birumut58 (mazeretli)
Kızlar dua sırası bende İsmim Büşra duam ise bir kızım var şükür şimdiki bebegimin de hayırlı saglıklı bir erkek olmasını istiyorum şimdiden Allah razı olsun ♥
Allah razı olsun canım hepimizin insallahOkudum canım Rabbim şu mübarek günde kabul etsin inşallah duanı.
Okudum ben canım.Okudum canım Rabbim şu mübarek günde kabul etsin inşallah duanı.
canım okudum Sımdı
Bana benim sayımı senin okuyacagini yazmıştın bı önceki sayfada canım . Hatta kabul edersen yarın okurum demiştim sende duruma göre haber veririm demiştin okudun mu okumadın mi nasıl yapalım
Okumadım canım ya Müsaitsen okusana senin duan da karıssınBana benim sayımı senin okuyacagini yazmıştın bı önceki sayfada canım . Hatta kabul edersen yarın okurum demiştim sende duruma göre haber veririm demiştin okudun mu okumadın mi nasıl yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?