- 8 Aralık 2016
- 2.445
- 2.809
- 83
- 29
- Konu Sahibi Snigurucka
-
- #1.621
abla hayırdır ne amelıyatı geçmiş olsunZeyno19 .!.:
canım merhaba ben cuma günü ameliyat olucam nasip olursa yarın hastaneye yatıyorum.bugünden 200 tane okudum hakka girmiyim diye. beni biraz idare ederseniz çok sevinirim. ve duanızı eksik etmeyin
Yeni kisiye gectk mi goremedm
okudum allah kabul etsıntugce0640 ( 58 adet fatiha )
kardelen_08 ( Mazeretli )
C cansu_tr ( 59 adet fatiha )
K Khvekokusu20 ( 59 adet fatiha )
birumut58 ( 40 adet fatiha ) okudu✔
Uraniaaflora ( 58 adet fatiha )
Cuel (39 adet fatiha) okudu✔ Mazeretli (Benim duam herşeyden önce çocuklarımın ve ailelerimizin bizlerin sağlığı. İşlerimizin açılması,hayırlı kazançlarımızın çoğalması ve kapalı rızık kapılarımızın açılmasını nasip etsin rabbim.)
durkan ( Mazeretli )
Liste bu şekilde kızlar
Dua sırasıCuel arkadaşımızda
Kızlar liste neden ilerlemiyo baya geçmiş aradan zeyno arkadaşımız gelene kadar devam ettirecek arkadaşımız yoksa ben devam ettireyim isterseniz. Ben listede yokum ama yeni listede olucam inşallah. Diğer türlü çok uzun sürecek yoksa
tugce0640 ( 58 adet fatiha )
kardelen_08 ( Mazeretli )
C cansu_tr ( 59 adet fatiha )
K Khvekokusu20 ( 59 adet fatiha )
birumut58 ( 40 adet fatiha ) okudu✔
Uraniaaflora ( 58 adet fatiha )
Cuel (39 adet fatiha) okudu✔ Mazeretli (Benim duam herşeyden önce çocuklarımın ve ailelerimizin bizlerin sağlığı. İşlerimizin açılması,hayırlı kazançlarımızın çoğalması ve kapalı rızık kapılarımızın açılmasını nasip etsin rabbim.)
durkan ( Mazeretli )
Liste bu şekilde kızlar
Dua sırasıCuel arkadaşımızda
kardelen_08 Uraniaaflora kızlar siz kaldınız. durkan canım niyetini yazarmisin arkadaşlar bitirince senin duana başlıyoruz
Doğru canım gözümden kaçmış diğer arkadaşta yarina kadar haber verir sanirimKardelen mazeretli zaten cnm diğer arkadaşımız akşama kadar okumazsa akşam ben okurum.
Ellerinize sağlık Allah razı olsun.kardelen_08 Uraniaaflora kızlar siz kaldınız. durkan canım niyetini yazarmisin arkadaşlar bitirince senin duana başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?