- 11 Haziran 2008
- 4.689
- 6.744
- 658
- Konu Sahibi Snigurucka
-
- #1.641
Canım mazeretim bitti durkan arkadaşımıza beni de dahil edebilirsin.kardelen_08 Uraniaaflora kızlar siz kaldınız. durkan canım niyetini yazarmisin arkadaşlar bitirince senin duana başlıyoruz
B3n okudum canim yazmamisimKardelen mazeretli zaten cnm diğer arkadaşımız akşama kadar okumazsa akşam ben okurum.
Okudum canım Allah kabul etsin.tugce0640 ( 45 adet fatiha )
kardelen_08 ( 45 adet fatiha )
C cansu_tr ( 45 adet fatiha )
K Khvekokusu20 ( 46 adet fatiha )
birumut58 ( 40 adet fatiha ) okudu✔
Uraniaaflora ( 46 adet fatiha )
Cuel ( 46 adet fatiha)
durkan ( Mazeretli ) ✔ Duam:Allahım bütün sıkıntılarımızı feraha çıkartsın inşallah. Maddi ve manevi borçlarımı bitirmek.
DUA sırasıdurkan arkadaşımızda cuma akşama bitirelim inşallah. Zeyno arkadaşımıza da yazıyorum ama iletiliyormu kızlar iletilmiyorsa ona sayi yazmayayim
tugce0640 ( 45 adet fatiha )
Cuel ( 46 adet fatiha)
durkan ( Mazeretli ) ✔ Duam:Allahım bütün sıkıntılarımızı feraha çıkartsın inşallah. Maddi ve manevi borçlarımı bitirmek.
DUA sırasıdurkan arkadaşımızda cuma akşama bitirelim inşallah. Zeyno arkadaşımıza da yazıyorum ama iletiliyormu kızlar iletilmiyorsa ona sayi yazmayayim
okudum allah kabul etsintugce0640 ( 45 adet fatiha )
Cuel ( 46 adet fatiha)
canım laparoskopi ameliyatı oldumabla hayırdır ne amelıyatı geçmiş olsun
geçmiş olsun ablacanım laparoskopi ameliyatı oldum
Çok geçmiş olsun canım tani amaclımı oldun yoksa kist falanmı vardı. Bende geçen eylül ayında olmuştum Kistim vardı.canım laparoskopi ameliyatı oldum
Canım benim tüplerim kapalıydı onun için oldumÇok geçmiş olsun canım tani amaclımı oldun yoksa kist falanmı vardı. Bende geçen eylül ayında olmuştum Kistim vardı.
Anladım canim tekrar geçmiş olsun insallah bundan sonra senin icin olumlu olur herşeyCanım benim tüplerim kapalıydı onun için oldum
inşallah canım Allah razı osunAnladım canim tekrar geçmiş olsun insallah bundan sonra senin icin olumlu olur herşey
Benim mazeretim bitti yazmıştım gözden kaçtı sanırım kala sayıyı söyleyin ben okurum.Kızlar cansu arkadaşımız mazeretlendigi icin okuyamadı okuyabilecek olan varmı? Bide zeyno arkadasimizdandases çıkmadı iletebilen arkadaş varmı kendisine yoksa onun okumasinida paylastiralim
Cansunun sayısını okuyabilirsin canımBenim mazeretim bitti yazmıştım gözden kaçtı sanırım kala sayıyı söyleyin ben okurum.
Tamam canım okurumCansunun sayısını okuyabilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?