- 14 Ağustos 2017
- 9.973
- 12.810
- 248
- Konu Sahibi Snigurucka
- #1.861
Kızlar müsait olan uranıaaflora nın payını okusun yeni kişiye gecelim cok oyalanıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben okurum canım şimdiKızlar müsait olan uranıaaflora nın payını okusun yeni kişiye gecelim cok oyalanıyoruz
Kizlar hakkinizi helal edin tewlfonum sarjda bir donuyor sarj olana kdr duzelmiyor hakkinizi helal edin lutfn bu gece okuyorumtugce0640 ( 39 adet fatiha)
C cansu_tr ( 39 adet fatiha )
birumut58 ( 40 adet fatiha )♥
Uraniaaflora (39 adet fatiha)
Cuel ( 39 adet fatiha )
M Minikbirmucizemeselesi ( 39 adet fatiha )
@Snigurucka ( 39 adet fatiha)
M M_atruska ( 39 adet fatiha)
Kızlar listemiz bu şekilde Dua sırasıSnigurucka arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp okuyalım inşallah ♥
En gec cumartesi gunune kadar bildirim yapıyoruz ♥
Okudumtugce0640 ( 39 adet fatiha)
birumut58 ( 40 adet fatiha )
Cuel ( 39 adet fatiha )
Kızlar listemiz bu şekilde Dua sırası M M_atruska arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp okuyalım inşallah ♥
En gec carsamba gunune kadar bildirim yapıyoruz ♥
Okudum allah kabul etsintugce0640 ( 39 adet fatiha)
birumut58 ( 40 adet fatiha )
Cuel ( 39 adet fatiha )
Kızlar listemiz bu şekilde Dua sırası M M_atruska arkadasımızda Duasını asagıya ekledim ordan bakıp okuyalım inşallah ♥
En gec carsamba gunune kadar bildirim yapıyoruz ♥
Okudum canım Rabbim Hayırlısıyla sorunsuz birşekilde bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallahTamam canım kimse okumazsa okurum sorun yok.
Duam; Allahım ben aciz bir kulunum lütfen bu defa vaktinde sağlıklı hayırlı bir şekilde yavrumu kucağıma almamı nasip et. Suyu normal seviyelere gelsin yavrumun. Ve erken doğmasın. Rabbim sen herkese hayırlı evlatlar nasip et.
Aminn Allah razı olsunOkudum canım Rabbim Hayırlısıyla sorunsuz birşekilde bebeğini kucagina almayi nasip etsin inşallah
KızlarCuel mazeretiyim yazmıstı gözümden kaçmış onada sayı vermişim onun sayısını okur musunuz biriniz? Hemen yeni kişiye gecelim
KızlarCuel mazeretiyim yazmıstı gözümden kaçmış onada sayı vermişim onun sayısını okur musunuz biriniz? Hemen yeni kişiye gecelim
Kızlar listemiz bitti basa dönüyoruz cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa onları da ekleyeyim
Canım ben devam ediyorumKızlar listemiz bitti basa dönüyoruz cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa onları da ekleyeyim