- 9 Şubat 2018
- 884
- 1.005
- 63
- Konu Sahibi Snigurucka
- #1.881
Devam ediyorum canimKızlar listemiz bitti basa dönüyoruz cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa onları da ekleyeyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devam ediyorum canimKızlar listemiz bitti basa dönüyoruz cıkmak isteyen var mı yada yeni katılmak isteyen arkadaslar varsa onları da ekleyeyim
Vesile olduğun için Allah razı olsun gülümE-brulim kuzum burası ❤
Ne için okudun canım liste bittiZeyno19 canım ben sabah 40 tane okumuştum şimdi mazeretlendim bilgin olsun
listenin bittiğini biliyorum canım başa dönücez sonuçta adet sancılarım başlayınca okudum hemenNe için okudun canım liste bitti
K Khvekokusu20 kuzum nasılsın yeni listeye başlayacak mıyız.
Canım dua sahibi duasını paylasmadan okuma yapmıyoruz mazeretli yazarım senilistenin bittiğini biliyorum canım başa dönücez sonuçta adet sancılarım başlayınca okudum hemen
tamam sıkıntı yokCanım dua sahibi duasını paylasmadan okuma yapmıyoruz mazeretli yazarım seni
bende iyiyim şükür canım.2 gündür girmeyince bişi oldu sandım.allah korusun tabi.İyiyim canım yarın listeyi düzenleyecegim baslayacagız inşallah ♥ sen nasılsın
Düğün vardı canım ondan giremedimbende iyiyim şükür canım.2 gündür girmeyince bişi oldu sandım.allah korusun tabi.