- 5 Ocak 2017
- 386
- 583
- 33
- 38
- Konu Sahibi cancanguness
-
Genelde sacma sebeplerden buyuk kavgalar ediyoruz. 3 yillik evliyim.O bu ara kendini ustun goruyor. Asagilama cabasinda.Bu olaydan once nasildi ki ilişkiniz? Ne zamandir evlisin?
Ani kararlar vermeyin, yeni bebek olmus bi de.. Cevrenizle de paylasmayin derim..Genelde sacma sebeplerden buyuk kavgalar ediyoruz. 3 yillik evliyim.O bu ara kendini ustun goruyor. Asagilama cabasinda.
Son zamanlarda zaten surekli cocuk gibi azarlaniyorum. Ukala bi tavir . Kendini begenmis. Genelde artik sinirlenince iyice cirkinlesmeye basladi. Konumuz surekli para oldu. Teyzeme misafirlige giderken goturdugum hediyenin bile parasi laf oluyor. Bizim babalarimiz ne kadar mubarek insanlarmis. Yillarca ailesine cocuguna bakti. Surda calismadigim daha bir kac ay. Ondada burnumdan getirdi. Artik harcadigim her kurusun hesabini veriyorum. Goruldugi gibi versigim sadakada dahil.Içinden gelmiş vermissin.merhamet guzeldir.
Esin icin fazla bile olsa ki 10 tl neye yarar sana donup merhametini severim senin ama butcemize cok o miktar deseydi ölür müydü?
Yaptigi kelimeler cok ayip.
Ve seninde sabrin bitmis.bu bir iliski icin cok tehlikelidir.bende yasamistim
Dilenci kismina tamam hakli olabilir ama dedikleri beni cildirtti. Sen kimsin ne demek. Kimin parasini kime veriyosun derken daha bismillah ucretli iznimin maasini daha harcamadim. Demek ki biraz daha calismasam evde ictigim suyun hesabi verilecek. Yok ise donecegim.Geçtiğimiz hafta arkadaşlarla bir avm de yemek yiyoruz.. Yanımıza iki çocuk geldi. Abi açım dedi eşime.. Eşim de dedi ki ne yemek istersin.? Çorba istiyorum dedi. Tamam dedi eşim ben sana alacağım çorba.. Çocuk yok abi sen bana parasını ver ben alırım dedi. Eşim de yok öyle.. Madem açsın en sana ısmarlıcam. Çocuk toz oldu.. İnanmayın ve vermeyin. Eşinize gelince de o ne büyük bir kabalık yahu.. Ne demek sen kimin parasını kime veriyorsun? Vay efendim sen kendini ne sanıyorsun falan? Bir na önce kendinizi toplayın ve çalışmaya yeniden başlayın. Eşinizin yaptığı bu kabalık size gaz olsun.. Madem önceden çalışıyordunuz iyi bir şirkette.. Pekala da yapabilirsiniz.. Kendi paranızla çocuğunuza bakıcı tutup dilediğiniz gibi harcayın.. Bu ne 10 tl için.!
Kesinlikle dönün.. Maaşınızı da alınca hepsini birden çekip aha bu da benim param.! Bu da dilenciye verdiğim 10 tl diyip 50 tl yi atın önüne.. Üstü kalsın demeyi de unutmayın...Dilenci kismina tamam hakli olabilir ama dedikleri beni cildirtti. Sen kimsin ne demek. Kimin parasini kime veriyosun derken daha bismillah ucretli iznimin maasini daha harcamadim. Demek ki biraz daha calismasam evde ictigim suyun hesabi verilecek. Yok ise donecegim.
10 lira ne zengin eder ne fakir .Ben sadaka cok veririm .Param varsa cebimde 20 de 50 lide veririm. Ben gercekten paylastikca cogalacagini dusunen biriyim.Cimri insanları sevemiyorum, sizin gönlünüz zengin belli ki Allah hayrınızı kabul etsin; eşiniz haksız bence ama şöyle bir durum var, maddi sıkıntılar yüzünden size patlamış olabilir yani mesele 10tl değil de maddi olarak yetersiz olmanın öfkesi sanki. Bir de insanların gerçek yüzü hep zor zamanlarda belli oluyor, kırmadan söyleyebilirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?