- 24 Nisan 2017
- 1.284
- 1.409
- 48
- 49
- Konu Sahibi cancanguness
-
Emin olun gercek ihtiyac sahiplerinede veriyorum ama engelli olunca onlarinda ihtiyac sahibi oldugunu dusunerek veriyorum.Onun yerine kuruluşlara bağış yapsanız çok daha faydası dokunur. Gerçek ihtiyaç sahipleri orada çünkü.
Tabikide şiddet ve aldatma varsa boşanın yazmak normalki bende zaten yazabiliyorum. Gocundugunuz konuyu tekrardan açarak yazayım o zaman . Bu siz ve sizin gibiler içşn söylenen bir söz degildi. En ufak şeye boşanın yazan insanlardan bahsettim. Her evde tartışma olabilir her tartışmaya insanlar boşanırsa hiç bir zaman mutlu olamazlar . Benim anlatmak istedigim buydu. Küçük bir tartışmanın altına boşanın yazan insanların ben çok mutsuz olduklarını düşünüyorum. Kendisi mutsuz kimsenin mutlu olmasını istemiyormuş gibi . Gocunan olursa gocunsun ben kimsenin adını yazarak birşeyler söylemiyorum ortaya yazıyorum herkese açık . Bilmem anlatabildim mi. Hoşcakal canısıEğer sürekli böyle yaparsa boşanmalı.. Şiddet sadece fiziksel olmaz.. Psikolojik şiddet diye bir şey var.. Aldatma ve şiddet boşanmak için yeterlidir.. Ve burda açılan çoğu konu aldatma ve şiddet içerikli olduğu için insanlar boşan demekte haklı.. Ben başı çekiyor olabilirim bu konuda..
Tamam canısı anladım ben..Tabikide şiddet ve aldatma varsa boşanın yazmak normalki bende zaten yazabiliyorum. Gocundugunuz konuyu tekrardan açarak yazayım o zaman . Bu siz ve sizin gibiler içşn söylenen bir söz degildi. En ufak şeye boşanın yazan insanlardan bahsettim. Her evde tartışma olabilir her tartışmaya insanlar boşanırsa hiç bir zaman mutlu olamazlar . Benim anlatmak istedigim buydu. Küçük bir tartışmanın altına boşanın yazan insanların ben çok mutsuz olduklarını düşünüyorum. Kendisi mutsuz kimsenin mutlu olmasını istemiyormuş gibi . Gocunan olursa gocunsun ben kimsenin adını yazarak birşeyler söylemiyorum ortaya yazıyorum herkese açık . Bilmem anlatabildim mi. Hoşcakal canısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?