• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye 10 lira kavgasi esimle iliskimizi kopma noktasina getirdi.

3 yillik evliyim.Bir bebegim var.Bebekten once calisiyordum. Turkiye'nin en iyi sirketlerinin birinde iyi bi konumda.Bebek olunca esimin ve ailesinin israriyla ile esimin ailesinin sirketinde calismaya karar verdim. Ama bebegime belli bir sure baktiktan sonra. Suan maddi durumumuz iyi degil. Esimle sik kavga ediyoruz .Evlenmeden oncede ederdik. Genelde onemsiz seyler icin.Bugun yasadigim beni cok uzdu.kafam cok karisik. Esimle marlete gittik aksam.Markette bi cocuk bana bisey alsana dio.ilk ilgilenmedim.Alisverisimi yaptim.Sonra baktim esimin yanina gitmis yine istiyor.Cebimde bozuk 10 lira vardi verdim. Marketten bi ciktik.Sen nasil dilenciye 10 lira verirsin dedi. Ilk umursamadim. Dedim bozuk yoktu.Onun kismetiymis dedim.Sen kimin parasini kime veriyosun dedi.Ardindan sen kendini ne zannediosnda dilenciye 10 lira veriosun dedi. Ben yurudum onden eve gittim suan konusmuyorum .icimde acayip bi kin var anlatamam.Kafam allak bullak. Bebegim kucuk. Annemin zaten bi suru sikintisi var. Hemen bi karar vermek istiyorum.Ama sadece benim degil bi cok kisinin hayatini etkileyecek bu karar basta bebegimin. Napsam bilemiyorum
Öfke ile kalkan zararla oturur misali! Tartışmaktaysa sessizce dinleyip kinlenirseniz olmayacak şeyi de büyütürsünüz eşiniz özür dilemek için geldiğinde uzatmayın mevzuyu derim.
Ayrıca parasızlık ve evi geçindiremene kaygıları yaşıyor belli ki o yüzden saçmalamış ve kalbinizi kırmış. Eşler arasında olur böyle şeyler sankinleşin ve kinlenmeyin derim

Genelde sacma sebeplerden buyuk kavgalar ediyoruz. 3 yillik evliyim.O bu ara kendini ustun goruyor. Asagilama cabasinda.
Üstün görme değil erkek olarak evi geçindiremiyorum tarzı bir acizlik dönemi geçiriyor gibime geliyor. Herkes kendi tarafından bakarsa karşı tarafı göremez

Yarın çocuk bakım ve ev işleri için fatura çıkar koy önüne.Madem sen ben var aramızda herkes üstüne düşeni yapsın ben de babamın hayrına yapmıyorum bu işleri de.

Boşanın diyemem ortada bi bebek var ve maddi durumunuzda iyi degilse sinirler gergin olabilir.Kesinlikle çok çok haksız eşiniz ama halledilebilir bi mesele gibi geldi bana.Eğer olmazsa ayrılırsınız ama biraz kredi verin derim.Dilerim hallolur

Hayretler içerisindeyim Boşanın diyen yok ben Şok.. Genelde her konunun altına boşan boşanmalısın diyen kk hatunu görememek garip geldi. Her neyse canım eşinde eminim birşeye sinirlenmiştir. Ama sürekli basına kakan biriyse tekrardan işe girmeni tavsiye ederim

Bebeğiniz daha küçük anlık bir sinirle karar vermeyin.Yavrunuzun size ,kokunuza ihtiyacı var.
Bu arada sizin konunuzdan bağımsız şunu paylaşmak isterim, bugün bir haber vardı gazetelerde.Kadın dilenci , günlük kazancı 500 tl olduğu için “Neden çalışayım kazancım iyi.” demiş. Çocuklar için de dilendirilmek için kiralandıkları ile ilgili bir haber vardı daha geçtiğimiz günlerde.
Demem şu ki , dilencilere vereceginiz parayi gidin Lösev kumbarasina atin ya da biriktirin topluca Hayır Kurumuna verin.Bu benim şahsi fikrim, ben bir keresinde dilencinin tekine para vermeyince arkamdan sesli bir şekilde bela okuduğunu duyunca bir daha asla dedim.

Kimin parası mı ? Böyle birşey için evlilik bitirmezdim ben ama acısını çok kötü çıkarırdım. İlk olarak iş bakın, çalışın madem statünüz var.

Hayretler içerisindeyim Boşanın diyen yok ben Şok.. Genelde her konunun altına boşan boşanmalısın diyen kk hatunu görememek garip geldi. Her neyse canım eşinde eminim birşeye sinirlenmiştir. Ama sürekli basına kakan biriyse tekrardan işe girmeni tavsiye ederim
Eğer sürekli böyle yaparsa boşanmalı.. Şiddet sadece fiziksel olmaz.. Psikolojik şiddet diye bir şey var.. Aldatma ve şiddet boşanmak için yeterlidir.. Ve burda açılan çoğu konu aldatma ve şiddet içerikli olduğu için insanlar boşan demekte haklı.. Ben başı çekiyor olabilirim bu konuda..

Eğer sürekli böyle yaparsa boşanmalı.. Şiddet sadece fiziksel olmaz.. Psikolojik şiddet diye bir şey var.. Aldatma ve şiddet boşanmak için yeterlidir.. Ve burda açılan çoğu konu aldatma ve şiddet içerikli olduğu için insanlar boşan demekte haklı.. Ben başı çekiyor olabilirim bu konuda..
Soyledikleri bana cok agir geldi. Ama yorumlari okuyunca ben mi abartiyorum dedim.Bence cok onur kirici soyledikleri

10 lira ne zengin eder ne fakir .Ben sadaka cok veririm .Param varsa cebimde 20 de 50 lide veririm. Ben gercekten paylastikca cogalacagini dusunen biriyim.

Bence yardım yapın ama dilencilere hele de çocuk dilencilere vermeyin. Aileleri küçük ve daha çok para kazaniyorlar diye onları kullanıyor. Lütfen bunu göz ardı etmeyin

3 yillik evliyim.Bir bebegim var.Bebekten once calisiyordum. Turkiye'nin en iyi sirketlerinin birinde iyi bi konumda.Bebek olunca esimin ve ailesinin israriyla ile esimin ailesinin sirketinde calismaya karar verdim. Ama bebegime belli bir sure baktiktan sonra. Suan maddi durumumuz iyi degil. Esimle sik kavga ediyoruz .Evlenmeden oncede ederdik. Genelde onemsiz seyler icin.Bugun yasadigim beni cok uzdu.kafam cok karisik. Esimle marlete gittik aksam.Markette bi cocuk bana bisey alsana dio.ilk ilgilenmedim.Alisverisimi yaptim.Sonra baktim esimin yanina gitmis yine istiyor.Cebimde bozuk 10 lira vardi verdim. Marketten bi ciktik.Sen nasil dilenciye 10 lira verirsin dedi. Ilk umursamadim. Dedim bozuk yoktu.Onun kismetiymis dedim.Sen kimin parasini kime veriyosun dedi.Ardindan sen kendini ne zannediosnda dilenciye 10 lira veriosun dedi. Ben yurudum onden eve gittim suan konusmuyorum .icimde acayip bi kin var anlatamam.Kafam allak bullak. Bebegim kucuk. Annemin zaten bi suru sikintisi var. Hemen bi karar vermek istiyorum.Ama sadece benim degil bi cok kisinin hayatini etkileyecek bu karar basta bebegimin. Napsam bilemiyorum
sadece bu olaydan ötürü bu noktaya gelmediniz herhalde

Soyledikleri bana cok agir geldi. Ama yorumlari okuyunca ben mi abartiyorum dedim.Bence cok onur kirici soyledikleri
Kesinlikle... İnsan hayat arkadaşına böyle bir üslupla konuşmamalı.. Daha düzgün bir şekilde de uyarabilirdi sizi.. Siz yine sakin olun.. Aşabilirsiniz elbet.. Ama tekrar tekrar aynı tarzda şeyleri söylemesine izin vermemelisiniz..

Büyüklere neysede küçk çocuklara bnde kıyamıyorum.
Senin eşine verdiğin cevap yanlış canm üstümde bozuk yok değilde “ canım çocuğumuzun başının gözünün sadakası olsun “deseydin ters tepmezdi.
. Geçen haberlerde bi dilenci günlük 500 tl kazanıyorum dedi. Bunu düşün eşine kızma kendine kız 10 tl neden verdm die

Hakkaten yaa nasıl dilenciye 10 lira verdin:KK57::KK57:

Kesinlikle baska biyerde calismaya basla esin seni asagilamaya baslamis hemde cok fena sekilde

İyi de burda konu dilenci değil ki. Dilenciye para vermek değil. Ben de veririm ve bundan hiç gocunmam. Beni kandırıyorsa o Allah’la onun arasında banane. Allah isteyene verin diyor, sorun soruşturun demiyor. Ben O’nun dediğini yapıyorum ve bu yüzden de çok mutlu olduğumu düşünüyorum.
Neyse sorun para değildi adamın pisliği, biraz çalışmadınız diye sizden esirgemesi ve her şeyi söylemesi, şaka gibi bu erkeklere ne oldu hayretler içerisindeyim!
İşe geri dönün muhakkak ama onun burnundan öyle getirin ki bir kuruş bile vermeyin, harcamayın.

Back
X