• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilenciye 10 lira kavgasi esimle iliskimizi kopma noktasina getirdi.

Onun yerine kuruluşlara bağış yapsanız çok daha faydası dokunur. Gerçek ihtiyaç sahipleri orada çünkü.
Emin olun gercek ihtiyac sahiplerinede veriyorum ama engelli olunca onlarinda ihtiyac sahibi oldugunu dusunerek veriyorum.

Eğer sürekli böyle yaparsa boşanmalı.. Şiddet sadece fiziksel olmaz.. Psikolojik şiddet diye bir şey var.. Aldatma ve şiddet boşanmak için yeterlidir.. Ve burda açılan çoğu konu aldatma ve şiddet içerikli olduğu için insanlar boşan demekte haklı.. Ben başı çekiyor olabilirim bu konuda..
Tabikide şiddet ve aldatma varsa boşanın yazmak normalki bende zaten yazabiliyorum. Gocundugunuz konuyu tekrardan açarak yazayım o zaman . Bu siz ve sizin gibiler içşn söylenen bir söz degildi. En ufak şeye boşanın yazan insanlardan bahsettim. Her evde tartışma olabilir her tartışmaya insanlar boşanırsa hiç bir zaman mutlu olamazlar . Benim anlatmak istedigim buydu. Küçük bir tartışmanın altına boşanın yazan insanların ben çok mutsuz olduklarını düşünüyorum. Kendisi mutsuz kimsenin mutlu olmasını istemiyormuş gibi . Gocunan olursa gocunsun ben kimsenin adını yazarak birşeyler söylemiyorum ortaya yazıyorum herkese açık . Bilmem anlatabildim mi. Hoşcakal canısı

Tabikide şiddet ve aldatma varsa boşanın yazmak normalki bende zaten yazabiliyorum. Gocundugunuz konuyu tekrardan açarak yazayım o zaman . Bu siz ve sizin gibiler içşn söylenen bir söz degildi. En ufak şeye boşanın yazan insanlardan bahsettim. Her evde tartışma olabilir her tartışmaya insanlar boşanırsa hiç bir zaman mutlu olamazlar . Benim anlatmak istedigim buydu. Küçük bir tartışmanın altına boşanın yazan insanların ben çok mutsuz olduklarını düşünüyorum. Kendisi mutsuz kimsenin mutlu olmasını istemiyormuş gibi . Gocunan olursa gocunsun ben kimsenin adını yazarak birşeyler söylemiyorum ortaya yazıyorum herkese açık . Bilmem anlatabildim mi. Hoşcakal canısı
Tamam canısı anladım ben..

https://onedio.com/haber/tedx-nigde...e-calisayim-gunde-500-lira-kazaniyorum-793269

Daha dün bu haberi okudum. Bebekli dilenci 'neden çalışmıyorsun?' diyen polislere günde 500 lira kazanıyorum,neden çalışayım?' Diye soruyor.
Yani dilenciye verilen on lira bence de gereksiz bir para
Ama 'senin paran, benim param' konusunun işi işin içine girmesi çok kötü olmuş.
Kim olsa kırılır. Üstelik çalışıyorsunuz da.
Onun aile şirketi olduğu için gozune gelmiyor herhalde çalıştıklarınız. Bizim bakkalın eşi de adamdan çok bakkalda duruyor, asil o çalışıyor. Ama bakkala sorsan 'esim ev hanimi'
Sizinki de o hesap.
Boşanacak kadar büyük bir olay değil. Ama bu tavra uzun süre katlanamayacaginizi belli etmeniz gerekiyor

Eşimin dilenciye 10 kuruş verdiğini görsem kıyameti koparırım.
Ben emekle, terle, zorla kazandığım hiç bir kuruşu o dolandırıcılara kaptıramam.
Geçen çıktı bir dilenci günde 500 lira kazanıyorum enayimiyim ben çalışayım diye.
Bence eşinizden özür dilemelisiniz. Bir daha da dolandırıcıya, dilendiriciye 5 kuruşunuzu kaptırmayın.
Burada şehirden uzakta villalarında oturur bizim dilenciler, servisle işe bırakılır akşam servisle giderler.
Az uyanık olun.

Büyük kararlar hemen verilemez çocuk olduğu durumlar bilhassa... Düşünün taşının planlı hareket edin... Öyle fevrilikler fln olamıyor maalesef annelikten sonra. Yine içiniz soğumazsa ona göre bi yol çizin..

Back
X