- 25 Ağustos 2014
- 21.011
- 50.182
- 798
- Konu Sahibi cancanguness
Maddi sebeplerden öncesini sormuştum..İlk cümleyi okumadın sanırım. :) bu olaydan öncede sık kavga edıyorduk yazmış zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maddi sebeplerden öncesini sormuştum..İlk cümleyi okumadın sanırım. :) bu olaydan öncede sık kavga edıyorduk yazmış zaten.
Mümkünse eşinizin işinde yanında çalışmayınDilenci kismina tamam hakli olabilir ama dedikleri beni cildirtti. Sen kimsin ne demek. Kimin parasini kime veriyosun derken daha bismillah ucretli iznimin maasini daha harcamadim. Demek ki biraz daha calismasam evde ictigim suyun hesabi verilecek. Yok ise donecegim.
Hiç görmüyor musunuz dilencilerin aslında yalan söylediğini ve bir çoğunun aslında zengin olduğunu?10 lira ne zengin eder ne fakir .Ben sadaka cok veririm .Param varsa cebimde 20 de 50 lide veririm. Ben gercekten paylastikca cogalacagini dusunen biriyim.
Ben biri bana el actiginda geri cevirmeyi sevmiyorum.Dedem belkide boyle ogretti.Derdiki o grurunu kirip sana el uzattiysa onu geri cevirme. Sen iyiyiligini yap. Onun ihtiyaci vardir yoktur o allahla onun arasinda. Ama tabi burdaki konum bu da degil esimin beni kucuk dusurucu asagiladigi davranisiHiç görmüyor musunuz dilencilerin aslında yalan söylediğini ve bir çoğunun aslında zengin olduğunu?