3 yillik evliyim.Bir bebegim var.Bebekten once calisiyordum. Turkiye'nin en iyi sirketlerinin birinde iyi bi konumda.Bebek olunca esimin ve ailesinin israriyla ile esimin ailesinin sirketinde calismaya karar verdim. Ama bebegime belli bir sure baktiktan sonra. Suan maddi durumumuz iyi degil. Esimle sik kavga ediyoruz .Evlenmeden oncede ederdik. Genelde onemsiz seyler icin.Bugun yasadigim beni cok uzdu.kafam cok karisik. Esimle marlete gittik aksam.Markette bi cocuk bana bisey alsana dio.ilk ilgilenmedim.Alisverisimi yaptim.Sonra baktim esimin yanina gitmis yine istiyor.Cebimde bozuk 10 lira vardi verdim. Marketten bi ciktik.Sen nasil dilenciye 10 lira verirsin dedi. Ilk umursamadim. Dedim bozuk yoktu.Onun kismetiymis dedim.Sen kimin parasini kime veriyosun dedi.Ardindan sen kendini ne zannediosnda dilenciye 10 lira veriosun dedi. Ben yurudum onden eve gittim suan konusmuyorum .icimde acayip bi kin var anlatamam.Kafam allak bullak. Bebegim kucuk. Annemin zaten bi suru sikintisi var. Hemen bi karar vermek istiyorum.Ama sadece benim degil bi cok kisinin hayatini etkileyecek bu karar basta bebegimin. Napsam bilemiyorum