anladım saolun da bunlar çete gibi oluyorlar ya daha kötü şeylere giderlersebi daha gelirse polis cagir. ebesini de sikayet et. o gonderiyodur. aslinda farkli bsy yazardim da.. neyse
haklısınız merhametten maraz doğdu ama burdaki cingenler tehlikeliler malesefBi daha rahatsız ederse polise şikayet ediceginizi söyleyin ztn hiç bişe yapamaz onlar anca koparmak için yapışır böyleleri
Sadaka ayrı bi mevzu herkesi bir tutmamak lazım gelir
desem de gözleri korkcağını zannetmiyorum zabıta alıp bırakıyor malesefBi daha gelirse polise veririm desen?
saolun ben evli değilim ama denerimZengin de olsan sokak dilencilerine para verme nette bişey izlemiştim şok oldum adam resmen çok kazançlı diyo
Neyse olan olmuş bi dahakine polis çağır hatta dükkanımız var demiştin o muhitte mutlaka sivil polis vardır karakoldan araştır onla anlaş sen onu oyalana kadar eşin telefon etsin bu işi halledin.
Umarım muhaffak olursunuz
Ayyy pardonsaolun ben evli değilim ama denerim
saolun:)Ayyy pardonama başarabilirsin çokta strese sokma kendini
haklısınız aklım başıma geç geldi bu kadar yüzsüz ve ahlaksızlar birdeArkadaslar dilencilere asla ama asla para vermeyin. Inanin para verdiginiz insanlar sizden cok kazaniyor. Onlara verdiginiz her kurus beles hayata alismalarina daha da sebep oluyor. Ben kac kere kapiya gelenlere para yerine yag seker vereyim dedim, apartmanda merdiven silecek birini bulamiyoruz sen sil parasini verelim dedim. Kimse de kabul etmedi, illa para. Ben de zamaninda veriyordum ama bir kisim dilencilerin pkk icin para topladigini ogrenince tamamen kestim. Hayir yapacagim sadaka verecegim diyorsaniz ogrencilere falan verin. Bu yuzsuzlere alinterinizden bir kurus dahi vermeyin.
hadiya ne yapabilirim bir daha kız gelirse yanıma bide burası biraz tehlikeli musallat olur diyede korktumBen sivil polisim de
ben bilmiyordum zaten kadında uyanık mendil satar gibi dileniyor bende bu yüzden üzülmüştümDilencilere para verirken oradaki polisler görürse size para cezası kesileceğini biliyor muydunuz?
haklısınız böylelerini öldürsen insan yerine koyup birde ceza vereceklerO kadar sinir oluyorum ki dilencilere acımıyorum bile. Kolay yoldan para kazanma derdindeler. Eli ayağı tutuyor hepsinin, çocuklarını alet ediyorlar bide nasıl ana babalarsa. Allahın adını anarak para toplamaya çalışıyorlar. Çete bunlar kocaları yolluyor karılarını dilencilik yapsın diye. Geçenlerde gördüm dilenci kadın çocuğuyla beraber , adam yaklaştı yanlarına burda durmayın ileri gidin diye akıl verdi. Bide trafikte yolun kenarında duruyolar biri çarpsa cezalı olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?